HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €2.230,00
€1.896,00 incl. BTW
Uw voordeel: €334,00
Artikelcode: IBS24GN357
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met glijstang

Een hoogwaardige doucheset voor de ultieme douchervaring

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 is een hoogwaardige en stijlvolle toevoeging aan elke badkamer. Met zijn elegante design en duurzame materialen biedt deze doucheset een luxueuze en comfortabele douchervaring. Of je nu wilt ontspannen na een lange dag of jezelf wilt opfrissen in de ochtend, deze regendoucheset zorgt voor de perfecte waterstraal die je hele lichaam omhult.

Ontworpen met kwaliteit en vakmanschap in gedachten

Hotbath is een bekende Nederlandse producent van hoogwaardig sanitair. Met oog voor detail en passie voor vakmanschap heeft Hotbath de Get together Regendoucheset IBS24 ontworpen. Elk onderdeel van deze doucheset is zorgvuldig geselecteerd en vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. De producenten die deel uitmaken van het HotBath-netwerk behoren tot de allerbeste in de branche, waardoor je kunt vertrouwen op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van dit product.

Een complete set voor jouw douchecomfort

Deze inbouwdoucheset wordt geleverd met een staaf handdouche, een 30cm hoofddouche, een plafondbuis van 30cm en een handdouche met glijstang. Of je nu geniet van een verkwikkende regendouche of liever de handdouche gebruikt voor gerichte waterstralen, deze doucheset biedt de flexibiliteit om zelf jouw ideale douchestand te kiezen. Met de robuuste en gebruiksvriendelijke glijstang kan je de handdouche eenvoudig verstellen naar de gewenste hoogte.

De geborsteld nikkel afwerking geeft deze doucheset een subtiele, warme gloed die perfect past bij zowel minimalistische als gedetailleerde badkamerontwerpen. Met zijn luxueuze uitstraling is deze doucheset een blikvanger in elke badkamer. Bovendien is geborsteld nikkel duurzaam en onderhoudsvriendelijk, wat ervoor zorgt dat jouw doucheset er jarenlang als nieuw uit blijft zien.

Bestel vandaag nog de Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 en geniet elke dag van een verfrissende en ontspannende douche-ervaring. Haal de luxe en kwaliteit van Hotbath in jouw badkamer en creëer een oase van rust en comfort.