HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm 35cm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €2.116,00
€1.799,00 incl. BTW
Uw voordeel: €317,00
Artikelcode: IBS24GN5
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm 35cm - Handdouche met wandhouder

Hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap

Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 haal je een stukje vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit in huis. HotBath, de Nederlandse producent achter deze douche, is gefocust op het leveren van sanitair van de allerbeste kwaliteit. Om deze reden wordt het productieproces volledig in Italië uitgevoerd, waar de beste specialisten ter wereld te vinden zijn.

Omdat HotBath streeft naar duurzaamheid en energiebesparing, heeft de IBS24 een aantal unieke systemen die ervoor zorgen dat het product niet alleen lang meegaat, maar ook zuinig is in gebruik. Dit betekent dat je kunt genieten van een luxe, energiebesparende douche-ervaring. Bovendien ontvang je een garantie van 5 jaar op de producten, zodat je zorgeloos kunt genieten van je nieuwe regendoucheset.

Luxe uitstraling in geborsteld nikkel

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 is uitgevoerd in een prachtige geborsteld nikkel afwerking. Het geborstelde nikkel geeft het product een subtiele, warme gloed en zorgt voor een luxueuze uitstraling. Deze afwerking wordt met de hand aangebracht, waardoor elke kraan een uniek stuk vakmanschap is.

Geborsteld nikkel past perfect in elke badkamerstijl, of het nu gaat om een minimalistische inrichting of een ruimte met rijke details. Het is als een kameleon, altijd in staat om zich aan te passen aan zijn omgeving. Kies voor dit veelzijdige, luxe materiaal en transformeer je badkamer in een stijlvolle en comfortabele oase van ontspanning.

Inclusief alle benodigde onderdelen

  • Staaf handdouche: Met de staaf handdouche heb je de mogelijkheid om de waterstraal naar wens aan te passen. Geniet van een krachtige massagestraal of kies voor een zachte, ontspannende straal.
  • 30cm Hoofddouche: De 30cm hoofddouche biedt een royale regenval met een gelijkmatige waterverdeling. Stap onder de douche en laat je overspoelen door een heerlijke stortbui.
  • Wandarm 35cm: Met de wandarm van 35cm bevestig je de hoofddouche stevig aan de muur, zodat je optimaal kunt genieten van je regendouche.
  • Handdouche met wandhouder: De handdouche met wandhouder geeft je extra flexibiliteit tijdens het douchen. Richt de handdouche eenvoudig op de gewenste plek en geniet van een gerichte straal.

Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 haal je een complete douche-ervaring in huis. Alle benodigde onderdelen zijn inbegrepen en zorgen ervoor dat je kunt genieten van een comfortabele en ontspannende douche-ervaring.