HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS1 - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €1.955,00
€1.662,00 incl. BTW
Uw voordeel: €293,00
Artikelcode: IBS1GN357
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS1 - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met glijstang

Kwaliteit en Duurzaamheid

HotBath is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS1 ben je verzekerd van een product van topkwaliteit. HotBath heeft zijn productieproces volledig in Italië, waar 's werelds beste specialisten te vinden zijn. Het bedrijf werkt samen met gerenommeerde fabrikanten die bekend staan om hun vakmanschap en jarenlange ervaring in de productie van fijnmetaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage en testen van douchesystemen.

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS1 is ontwikkeld met unieke systemen die ervoor zorgen dat de producten duurzamer, energiebesparender en kostenbesparend zijn in het dagelijks gebruik. Met deze regendoucheset haal je niet alleen een hoogwaardig product in huis, maar ook een duurzame keuze. Daarnaast biedt HotBath een garantieperiode van 5 jaar op al hun producten (uitgezonderd elektronische onderdelen, waarvoor een garantieperiode van 2 jaar geldt). Je kunt dus met een gerust hart genieten van je nieuwe douche-ervaring.

Luxe uitstraling in Geborsteld Nikkel

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS1 is uitgevoerd in de kleur Geborsteld Nikkel (GN), wat lijkt op roestvrijstaal en een subtiele, warme gloed heeft. De geborstelde afwerking wordt met de hand aangebracht, waardoor de kraan een ambachtelijke uitstraling heeft. Deze luxueuze finish past zowel perfect in een minimalistische omgeving als in een ruimte met rijke details. Met de keuze voor geborsteld nikkel heb je een veelzijdige kraan die zich als een kameleon aanpast aan zijn omgeving, waardoor je badkamer een stijlvolle upgrade krijgt.

Inhoud van de Inbouwdoucheset

  • Staaf handdouche
  • 30cm Hoofddouche
  • Plafondbuis van 30cm
  • Handdouche met glijstang

Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS1 haal je de complete doucheset in huis. De set bevat een stijlvolle staaf handdouche, een royale hoofddouche van 30cm voor een luxe regendouche-ervaring, een plafondbuis van 30cm voor een strakke en moderne uitstraling, en een handdouche met glijstang voor ultiem gebruiksgemak. Met dit complete pakket ben je verzekerd van een heerlijke douche-ervaring en een badkamer die er fantastisch uitziet.