HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 - Geborsteld nikkel - 3 Standen Handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €2.136,00
€1.816,00 incl. BTW
Uw voordeel: €320,00
Artikelcode: IBS24GN135
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 - Geborsteld nikkel - 3 Standen Handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met wandhouder

Kwalitatief hoogwaardig sanitair van Nederlandse makelij

Sanitair van HotBath is van topkwaliteit. Als Nederlandse producent heeft HotBath als doel om een programma te ontwikkelen dat voldoet aan de exacte vraag van de markt. Hun producten worden extern geproduceerd in Italië, waar 's werelds beste specialisten te vinden zijn. HotBath werkt samen met gerenommeerde fabrikanten die gespecialiseerd zijn in fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie, assemblage en het ontwikkelen van douchesystemen.

HotBath heeft een aantal unieke systemen ontwikkeld die ervoor zorgen dat de producten duurzamer, energiebesparender en voordeliger in gebruik zijn. De regendoucheset IBS24 is hierop geen uitzondering. Deze set wordt geleverd met een garantietermijn van 5 jaar (2 jaar voor elektronische onderdelen) volgens de garantievoorwaarden van HotBath.

Geborsteld nikkel voor een luxueuze uitstraling

De kleur van deze regendoucheset is geborsteld nikkel (GN). Geborsteld nikkel lijkt op roestvrijstaal en heeft van zichzelf een subtiele, warme gloed. De geborstelde afwerking wordt met de hand aangebracht, wat zorgt voor een ambachtelijke uitstraling.

Geborsteld nikkel past zowel goed in een minimalistische omgeving als in een ruimte met rijke details. Het is een veelzijdige kraan met een luxueuze uitstraling die zich als een kameleon aanpast aan zijn omgeving.

Inhoud van de inbouwdoucheset

  • Een 30cm hoofddouche voor een ontspannende douche-ervaring.
  • Een 3 standen handdouche die zorgt voor extra flexibiliteit tijdens het douchen.
  • Een plafondbuis van 30cm voor een naadloze inbouw in het plafond.
  • Een handdouche met wandhouder voor het gemakkelijk opbergen van de handdouche.

Met deze inbouwdoucheset heb je alles wat je nodig hebt voor een heerlijke en luxueuze douche-ervaring. Het hoogwaardige design en de functionaliteit van deze set zorgen ervoor dat je elke keer weer kunt genieten van een ontspannende douche.