HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 20cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €1.786,00
€1.518,00 incl. BTW
Uw voordeel: €268,00
Artikelcode: IBS24GN3
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 20cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met wandhouder

Hoogwaardig sanitair met Italiaans vakmanschap

HotBath is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 haal je pure luxe en vakmanschap in huis. Deze doucheset is ontwikkeld door de allerbeste specialisten in Italië, waar vakmanschap hoog in het vaandel staat. Het resultaat is een product van uitmuntende kwaliteit dat perfect aansluit op de behoeften van de markt.

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 is voorzien van unieke systemen die zorgen voor duurzaamheid, energiebesparing en optimaal gebruiksgemak. Met een garantieperiode van 5 jaar (met uitzondering van elektronische onderdelen) kun je vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van dit product.

Een veelzijdige kraan met een luxueuze uitstraling

Geborsteld nikkel is de perfecte kleurkeuze voor de Hotbath Get together Regendoucheset IBS24. Deze kleur, vergelijkbaar met roestvrij staal, heeft een subtiel, warme gloed die zorgt voor een luxueuze uitstraling. Het geborstelde nikkel wordt met de hand aangebracht, waardoor elke kraan een ambachtelijke uitstraling heeft.

Deze kraan past moeiteloos in elke badkamerstijl, of het nu minimalistisch of juist rijk gedetailleerd is. Geborsteld nikkel is als een kameleon die zich aanpast aan zijn omgeving. Met deze kraan heb je een veelzijdige eyecatcher in huis die elke keer weer indruk maakt.

Complete inbouwdoucheset met alle benodigde onderdelen

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 wordt geleverd als een complete inbouwdoucheset. Dit betekent dat je alles in huis hebt om jouw droomdouche te realiseren. De set bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Staaf handdouche
  • 20cm Hoofddouche
  • Plafondbuis 30cm
  • Handdouche met wandhouder

Met deze set kun je jouw douche volledig naar wens samenstellen. Geniet van een ontspannende regendouche met de hoofddouche, gebruik de staaf handdouche voor gerichte massagestralen, en creëer de perfecte douche-ervaring voor jou.