HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 - Geborsteld nikkel - 3 Standen Handdouche - 20cm Hoofddouche - Wandarm 35cm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €1.860,00
€1.581,00 incl. BTW
Uw voordeel: €279,00
Artikelcode: IBS24GN17
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 - Geborsteld nikkel - 3 Standen Handdouche - 20cm Hoofddouche - Wandarm 35cm - Handdouche met glijstang

Kwaliteit en innovatie

HotBath is een gerenommeerde Nederlandse producent die zich specialiseert in het ontwerpen van hoogwaardig sanitair. Met de Get together Regendoucheset IBS24 biedt HotBath een innovatieve en kwalitatief hoogwaardige oplossing om van je douche-ervaring te genieten.

  • 20cm Hoofddouche: De royale hoofddouche met een diameter van 20 cm zorgt voor een luxueuze waterval aan water. De douchekop is ontworpen om een ontspannende en verkwikkende douche-ervaring te bieden.
  • 3 Standen Handdouche: Met de handdouche heb je de keuze uit drie verschillende standen, zodat je de waterstraal kunt aanpassen naar jouw persoonlijke voorkeur.
  • Wandarm 35cm: De wandarm van 35 cm zorgt voor de perfecte positie van de hoofddouche, zodat je optimaal kunt genieten van de waterval aan water die uit de douchekop stroomt.
  • Handdouche met glijstang: Deze regendoucheset wordt geleverd met een handdouche en glijstang, zodat je gemakkelijk kunt schakelen tussen de hoofddouche en de handdouche. Ideaal voor het wassen van je haar, het afspoelen van zeep of het gericht spoelen van bepaalde lichaamsdelen.

Een veelzijdige en luxueuze uitstraling

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 is uitgevoerd in een prachtige geborsteld nikkel (GN) afwerking. Deze kleur heeft een subtiele, warme gloed en geeft een luxueuze uitstraling aan je badkamer. De geborstelde afwerking wordt met de hand aangebracht, waardoor elke kraan een ambachtelijke look heeft.

Deze geborsteld nikkel finish past perfect in zowel minimalistische als gedetailleerde badkamers. Het is als een kameleon die zich aanpast aan zijn omgeving en moeiteloos samensmelt met je bestaande interieurstijl.

Kies voor dit prachtige geborsteld nikkel sanitair om je badkamer een elegante en tijdloze uitstraling te geven.