HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 20cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €1.860,00
€1.581,00 incl. BTW
Uw voordeel: €279,00
Artikelcode: IBS24GN27
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Ontdek de Hotbath Get together Regendoucheset - een luxe toevoeging aan je badkamer

Ben je op zoek naar een hoogwaardige regendoucheset die zowel stijlvol als functioneel is? Dan is de Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 de perfecte keuze voor jou. Met zijn moderne design en gebruiksgemak brengt deze set een vleugje luxe in je badkamer.

Kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd

HotBath is een toonaangevende Nederlandse producent van hoogwaardig sanitair, en de Hotbath Get together Regendoucheset is daar geen uitzondering op. Het is ontworpen met de hoogste kwaliteitsnormen in gedachten, wat resulteert in een duurzaam en betrouwbaar product.

De regendoucheset is vervaardigd met behulp van fijnmetaalbewerkingstechnologie, verchroming en geavanceerde thermostaattechnologie. Hierdoor ben je verzekerd van optimale prestaties en een langdurig gebruik.

Hotbath heeft ook systemen ontwikkeld om ervoor te zorgen dat hun producten duurzamer en energiebesparender zijn. Dit betekent dat je niet alleen geniet van een heerlijke douche-ervaring, maar ook je steentje bijdraagt aan het milieu.

Met de Hotbath Get together Regendoucheset krijg je ook gemoedsrust, omdat deze wordt geleverd met een garantie van 5 jaar volgens de garantievoorwaarden van HotBath. Dit toont aan dat HotBath vertrouwen heeft in de kwaliteit en duurzaamheid van hun producten.

Een veelzijdige en luxueuze uitstraling

De Hotbath Get together Regendoucheset heeft een prachtige geborsteld nikkel afwerking (GN). Dit geeft de set een subtiele, warme gloed die lijkt op roestvrijstaal. De geborstelde afwerking wordt met de hand aangebracht, wat resulteert in een ambachtelijke uitstraling.

Deze luxueuze afwerking past perfect in elke badkamerstijl, of het nu minimalistisch of juist rijk gedetailleerd is. Met geborsteld nikkel als keuze ben je verzekerd van een veelzijdige kraan die zich moeiteloos aanpast aan de omgeving.

Inclusief alle benodigde onderdelen

De Hotbath Get together Regendoucheset wordt geleverd als een complete inbouwdoucheset. Dit betekent dat alle benodigde onderdelen inbegrepen zijn:

  • Een 20cm hoofddouche voor een heerlijke regendouche-ervaring.
  • Een staafhanddouche en glijstang voor extra gebruiksgemak.
  • Een plafondbuis van 15cm voor een strakke en moderne look.

Met deze complete set heb je alles wat je nodig hebt om te genieten van een ultieme douche-ervaring. Kies voor de Hotbath Get together Regendoucheset en breng comfort, stijl en luxe naar je badkamer.