HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 - Geborsteld nikkel - 3 Standen Handdouche - 20cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €1.860,00
€1.581,00 incl. BTW
Uw voordeel: €279,00
Artikelcode: IBS24GN127
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 - Geborsteld nikkel - 3 Standen Handdouche - 20cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met glijstang

Hoogwaardig sanitair van Nederlandse kwaliteit

HotBath is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 haal je een stuk vakmanschap en stijl in huis. Elk detail van dit douchesysteem is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de exacte behoeften van de markt. Het systeem is volledig geproduceerd in Italië, thuisbasis van 's werelds beste specialisten in het bewerken van fijnmetaal, verchroming, thermostaat technologie, assemblage, testen en ontwikkeling van douchesystemen. Hierdoor ben je verzekerd van een duurzaam en energiebesparend product.

Duurzaam en energiebesparend

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 is voorzien van unieke systemen die ervoor zorgen dat het product duurzamer, energiebesparender en voordeliger is in dagelijks gebruik. Met deze regendoucheset bespaar je niet alleen op water, maar ook op energie. Bovendien heb je 5 jaar garantie (met uitzondering van elektronische onderdelen, waarvoor een garantietermijn van 2 jaar geldt) volgens de garantievoorwaarden van HotBath.

Geborsteld nikkel - een luxueuze uitstraling

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 is uitgevoerd in de kleur Geborsteld Nikkel (GN). Geborsteld nikkel heeft een subtiele, warme gloed en lijkt op roestvrijstaal. De geborstelde afwerking wordt met de hand aangebracht, waardoor de kraan een ambachtelijke uitstraling heeft. Deze finish past perfect in zowel minimalistische omgevingen als ruimtes met rijke details. De kraan is als een kameleon die zich aanpast aan zijn omgeving en geeft elke badkamer een luxueuze uitstraling.

Compleet inbouwdouchesysteem

Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 haal je een compleet inbouwdouchesysteem in huis. Deze set bevat alles wat je nodig hebt voor een aangename douchervaring. Het systeem bestaat uit een 20cm hoofddouche, een handdouche met 3 standen, een glijstang en een plafondbuis van 15cm. Of je nu wilt genieten van een verkwikkende regendouche of de voorkeur geeft aan een gerichte straal, met dit douchesysteem heb je alle mogelijkheden binnen handbereik. Creëer je eigen ontspanningsmoment in de badkamer met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS24.