HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €2.210,00
€1.879,00 incl. BTW
Uw voordeel: €331,00
Artikelcode: IBS24GN257
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met glijstang

Hoogwaardig sanitair van Nederlandse kwaliteit

HotBath is een Nederlandse producent die bekend staat om zijn hoogwaardige sanitairproducten. Met de HotBath Get together Regendoucheset IBS24 haal je kwaliteit in huis. Het merk streeft ernaar om sanitaire producten te ontwikkelen die perfect aansluiten bij de behoeften van de markt. Alle producten worden in Italië vervaardigd, omdat daar de beste specialisten te vinden zijn. De producenten waarmee HotBath samenwerkt hebben een uitstekende reputatie op het gebied van fijnmetaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie en het ontwikkelen van douchesystemen.

De HotBath Get together Regendoucheset IBS24 is voorzien van unieke systemen die garanderen dat de producten duurzaam, energiebesparend en kostenefficiënt zijn in het dagelijks gebruik. Daarnaast biedt HotBath een garantieperiode van 5 jaar op de producten, met uitzondering van elektronische onderdelen waarvoor een garantieperiode van 2 jaar geldt. Je kunt dit kwalitatieve product alleen verkrijgen bij geselecteerde sanitair speciaalzaken in Nederland en België.

Luxueuze uitstraling met geborsteld nikkel

Geborsteld nikkel (GN) is de kleur van de Hotbath Get together Regendoucheset IBS24. Deze afwerking lijkt op roestvrij staal en heeft een subtiele, warme gloed. Door de geborstelde afwerking krijgt de kraan een ambachtelijke uitstraling. Geborsteld nikkel past perfect in zowel minimalistische als gedetailleerde badkamers. Het is een veelzijdige afwerking met een luxueuze uitstraling die zich aanpast aan elke omgeving.

Kenmerken van de inbouwdoucheset

  • Staaf handdouche: De HotBath Get together Regendoucheset IBS24 wordt geleverd met een handige staaf handdouche. Met deze handdouche kun je gemakkelijk het water richten op specifieke plekken.
  • 30cm Hoofddouche: De inbouwdoucheset is voorzien van een 30cm hoofddouche. Met een royale douchekop geniet je van een heerlijke regenbui tijdens het douchen.
  • Plafondbuis 15cm: De plafondbuis heeft een lengte van 15cm en zorgt ervoor dat de hoofddouche op de juiste hoogte is geïnstalleerd voor een optimale douch ervaring.
  • Handdouche met glijstang: De HotBath Get together Regendoucheset IBS24 wordt geleverd met een handige handdouche en glijstang. Hiermee kun je eenvoudig de hoogte van de handdouche naar wens aanpassen.

Met de HotBath Get together Regendoucheset IBS24 haal je niet alleen een kwalitatief hoogwaardig product in huis, maar ook een duurzame, energiebesparende en luxueuze toevoeging aan je badkamer. Geniet van een ontspannende douche-ervaring met de verschillende functies en de veelzijdige geborsteld nikkel afwerking.