HotBath

Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 - Geborsteld Nikkel - Staaf handdouche - 20cm Hoofddouche - Wandarm - Handouche met wandhouder

Adviesprijs €1.770,00
€1.505,00 incl. BTW
Uw voordeel: €265,00
Artikelcode: IBS70GN
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Cobber IBS70 Inbouw Regendoucheset - Luxe Comfort voor Jouw Badkamer

Upgrade jouw badkamer met de Hotbath Cobber IBS70 inbouw regendoucheset. Deze hoogwaardige doucheset is ontworpen om jou het ultieme comfort en een luxueuze douche-ervaring te bieden. Met een prachtig design en innovatieve technologieën voldoet deze set aan al jouw eisen.

De Hotbath Cobber IBS70 inbouw regendoucheset wordt geleverd met een 38.5 cm wandarm, een royale 20 cm ronde hoofddouche en een handige staafhanddouche. Deze combinatie van douchetypes zorgt voor een veelzijdige douche-ervaring, waarbij je kunt kiezen tussen een ontspannende regendouche of gerichte waterstralen.

De kraan is uitgerust met hoogwaardige Flühs componenten, die zorgen voor soepele bediening en uitstekende prestaties. De omstellingen en keramische schijven maken gebruik van gepatenteerde technieken, waardoor ze van de allerhoogste kwaliteit zijn. Deze duurzaamheid garandeert dat je vele jaren zonder zorgen kunt genieten van jouw doucheset.

Inhoud van de Hotbath Cobber IBS70 inbouw regendoucheset:

  • 38.5 cm wandarm
  • 20 cm ronde hoofddouche
  • Staafhanddouche
  • Wandhouder voor handdouche

De Hotbath Cobber IBS70 inbouw regendoucheset is uitgevoerd in het prachtige geborsteld nikkel. Deze afwerking geeft jouw badkamer een verfijnde en elegante uitstraling. Geborsteld nikkel heeft van nature een subtiele, warme gloed en past perfect in zowel minimalistische als gedetailleerde badkamerstijlen. Met deze kraan haal je dus niet alleen comfort, maar ook stijl in huis.

Wacht niet langer en creëer jouw eigen luxe spa in jouw badkamer. Bestel de Hotbath Cobber IBS70 inbouw regendoucheset vandaag nog en geniet binnenkort van jouw dagelijkse ontspanningsmoment!