HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS23 - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm 35cm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €2.145,00
€1.823,00 incl. BTW
Uw voordeel: €322,00
Artikelcode: IBS23GN5
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS23 - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm 35cm - Handdouche met wandhouder

Kwalitatief hoogwaardig sanitair van Nederlandse makelij

HotBath is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. Onze doelstelling is om een programma te ontwikkelen dat specifiek aansluit op de behoeften van de markt en dat extern wordt geproduceerd. Om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen, vindt de productie van HotBath plaats in Italië, waar 's werelds beste specialisten te vinden zijn.

Als onderdeel van ons netwerk werken we samen met gerenommeerde fabrikanten op het gebied van fijnmetalen bewerking, verchromen, thermostaattechnologie, assemblage en het ontwikkelen van douchesystemen. Door deze samenwerking kunnen we unieke systemen aanbieden die onze producten duurzamer, energiebesparender en voordeliger in dagelijks gebruik maken.

HotBath biedt een garantieperiode van 5 jaar op al onze producten, met uitzondering van elektronische onderdelen, waarvoor een garantieperiode van 2 jaar geldt. Onze producten zijn uitsluitend verkrijgbaar via sanitair speciaalzaken in Nederland en België. Kies voor kwaliteit en duurzaamheid met HotBath!

Luxe geborsteld nikkel afwerking

Geborsteld nikkel is een afwerking die lijkt op roestvrij staal, maar met een subtiele, warme gloed. Onze kranen worden met de hand geborsteld, wat ze een ambachtelijke uitstraling geeft. Deze afwerking past zowel goed in minimalistische omgevingen als in ruimtes met veel details.

Kies voor geborsteld nikkel als je een veelzijdige kraan wilt met een luxueuze uitstraling die zich aanpast aan elke omgeving. Het is een tijdloze keuze die je badkamer een stijlvolle upgrade geeft.

Een complete inbouwdoucheset

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS23 is een complete inbouwdoucheset die wordt geleverd met verschillende onderdelen. De set omvat een staaf handdouche, een 30cm hoofddouche, een wandarm van 35cm en een handdouche met wandhouder.

Met deze set ben je voorzien van alles wat je nodig hebt voor ultiem douchecomfort. De staaf handdouche biedt flexibiliteit en gemak, terwijl de 30cm hoofddouche zorgt voor een luxe regendouche-ervaring. De wandarm van 35cm en de handdouche met wandhouder maken de set compleet en zorgen voor een stijlvolle uitstraling in je badkamer.

Kies voor de Hotbath Get together Regendoucheset IBS23 en geniet dagelijks van een luxe en comfortabele douche-ervaring!