HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS20 - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm 35cm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €2.006,00
€1.705,00 incl. BTW
Uw voordeel: €301,00
Artikelcode: IBS20GN5
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS20 - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm 35cm - Handdouche met wandhouder

Kwalitatief hoogwaardige regendoucheset voor een luxe douchesensatie

Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS20 in geborsteld nikkel haal je een kwalitatief hoogwaardige doucheset in huis. De set bestaat uit verschillende onderdelen die zorgen voor een ultiem douchecomfort. Met een 30cm grote hoofddouche en een staaf handdouche, kun je genieten van een luxe douchesensatie. De wandarm van 35cm zorgt voor een optimale positionering van de hoofddouche. Je kunt de handdouche eenvoudig opbergen en gemakkelijk bedienen met behulp van de wandhouder.

Innovatief design en duurzaamheid

Hotbath is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. De producenten die deel uitmaken van het Hotbath netwerk behoren tot de allerbeste en reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van douchesystemen. De Hotbath Get together Regendoucheset IBS20 is ontwikkeld met innovatieve systemen die zorgen voor duurzaamheid, energiebesparing en dagelijks gebruiksgemak. De kraan heeft een garantietermijn van 5 jaar volgens de garantievoorwaarden van Hotbath, met uitzondering van de elektronische onderdelen waarvoor een garantietermijn van 2 jaar geldt. Met de keuze voor Hotbath kies je voor een betrouwbare en hoogwaardige doucheset.

Geborsteld nikkel voor een luxueuze uitstraling

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS20 is uitgevoerd in geborsteld nikkel (GN). Deze kleur lijkt op roestvrijstaal en geeft de kraan een subtiele, warme gloed. De geborstelde afwerking wordt met de hand aangebracht, waardoor de kraan een ambachtelijke uitstraling krijgt. Geborsteld nikkel past goed in zowel minimalistische als gedetailleerde badkamers. Het is een veelzijdige kleur die zich aanpast aan de omgeving en een luxe uitstraling geeft aan je badkamer.

  • Inhoud Hotbath Get together Regendoucheset IBS20:
  • 30cm Hoofddouche
  • Staaf handdouche
  • Wandarm van 35cm
  • Handdouche met wandhouder

Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS20 haal je een kwalitatief hoogwaardige doucheset in huis die zorgt voor een ultiem douchecomfort. De set is voorzien van innovatieve systemen, heeft een garantie van 5 jaar en is uitgevoerd in geborsteld nikkel voor een luxueuze uitstraling. Met deze regendoucheset geniet je elke dag van een heerlijke douche-ervaring in je eigen badkamer.