HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS1A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €1.955,00
€1.662,00 incl. BTW
Uw voordeel: €293,00
Artikelcode: IBS1AGN257
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get Together Regendoucheset IBS1A - Geborsteld Nikkel - Staaf Handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met Glijstang

Kwaliteitsvolle doucheset voor een luxueuze badervaring

Hotbath presenteert de Get Together Regendoucheset IBS1A, een hoogwaardige inbouwdoucheset van Nederlandse makelij. Deze doucheset is speciaal ontworpen om aan de veeleisende behoeften van de markt te voldoen. Het gehele productieproces van de Hotbath douchesets vindt plaats in Italië, waar de beste experts en fabrikanten op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaat technologie en douchesystemen te vinden zijn. Met trots introduceren wij een duurzaam, energiebesparend en kostenefficiënt assortiment waarop je kunt vertrouwen.

  • Hoogwaardige kwaliteit: Hotbath garandeert een product van de hoogste kwaliteit. Elk onderdeel van de doucheset is zorgvuldig ontworpen en geselecteerd, waardoor je verzekerd bent van duurzaamheid en langdurig gebruiksgemak.
  • Luxueuze regendouche: Geniet van een ontspannende ervaring onder de 30cm grote hoofddouche. Laat het zachte water je volledig omhullen en voel de stress van de dag van je afglijden.
  • Veelzijdig handdoucheontwerp: De staaf handdouche biedt extra flexibiliteit tijdens het douchen. Met de bijgeleverde glijstang kun je de hoogte eenvoudig aanpassen aan je behoeften.
  • Eenvoudige installatie: Dankzij de meegeleverde plafondbuis van 15cm kan de doucheset naadloos worden ingebouwd in elke badkamer. Het tijdloze design past perfect bij zowel minimalistische interieurs als ruimtes met rijke details.

Geborsteld nikkel - Een subtiele en veelzijdige afwerking

De Hotbath Get Together Regendoucheset IBS1A is uitgevoerd in de kleur Geborsteld Nikkel (GN). Deze afwerking heeft een elegante uitstraling die lijkt op roestvrijstaal. Met de hand aangebracht, heeft het geborstelde nikkel een ambachtelijke kwaliteit die zorgt voor een warme gloed. De luxueuze en veelzijdige uitstraling van geborsteld nikkel maakt deze kraan perfect geschikt voor zowel moderne als klassieke badkamers.

Een compleet inbouwdoucheset voor de ultieme douchesensatie

De Hotbath Get Together Regendoucheset IBS1A wordt geleverd met alle benodigde onderdelen om van je douche een ware wellnesservaring te maken. De set bestaat uit:

  • Een 30cm grote regendouche, waaronder je kunt ontspannen en genieten van een intense stroming van water.
  • Een staaf handdouche, die je de mogelijkheid geeft om zelf het gewenste douchetype te kiezen. Met de bijgeleverde glijstang kun je de handdouche eenvoudig op de gewenste hoogte plaatsen.
  • Een plafondbuis van 15cm, waardoor je de set naadloos kunt inbouwen in je badkamerplafond.

Haal met de Hotbath Get Together Regendoucheset IBS1A een kwaliteitsproduct in huis dat zorgt voor een luxe en ontspannende douche-ervaring. Met de elegante geborsteld nikkel afwerking, duurzame materialen en gebruiksvriendelijkheid is deze doucheset een waardevolle toevoeging aan elke badkamer. Bestel de Hotbath Get Together Regendoucheset IBS1A vandaag nog en creëer je eigen oase van rust en verfrissing.