INK

INK Contra/Enter Fonteinonderkast - 40x22x40cm - greeploos - 1 deur - links en rechtsdraaiend - MFC Intens eiken

€372,60 incl. BTW
Artikelcode: 1222209
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

INK Contra/Enter Fontein onderkast Push-to-open deur greeploos dekor universeel draaiend 40x22x40cm Intens eiken

De INK Contra/Enter Fontein onderkast is een handige en stijlvolle oplossing voor je badkamer. Met afmetingen van 40x22x40cm biedt deze onderkast voldoende ruimte voor al je badkamerspullen.

De Push-to-open deur maakt het gemakkelijk om de onderkast te openen zonder dat je een greep nodig hebt. Dit zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. De greeploze afwerking en dekor voegen daarbij nog een extra vleugje stijl en klasse toe aan deze onderkast.

De onderkast is universeel draaiend, waardoor hij aan de linkerkant of de rechterkant van de wastafel kan worden geplaatst. Hierdoor past hij in vrijwel elke badkamer en toiletruimte.

De INK Contra/Enter Fontein onderkast is gemaakt van hoogwaardige materialen en is duurzaam en stevig. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat deze onderkast jarenlang meegaat. De onderkast heeft een Intens eiken afwerking die past bij vrijwel elk badkamerontwerp.

De onderkast wordt geleverd als bouwpakket, maar is gemakkelijk te monteren. De handleiding wordt meegeleverd en je hebt alleen wat gereedschap nodig om de kast in elkaar te zetten.

Met de INK Contra/Enter Fontein onderkast kies je voor een stijlvolle en praktische oplossing voor je badkamer of toiletruimte. Bestel hem vandaag nog en geniet van de vele voordelen die deze onderkast te bieden heeft!