INK

INK Contra/Enter Fonteinonderkast - 40x22x40cm - greeploos - 1 deur - links en rechtsdraaiend - MDF lak antraciet mat

€275,40 incl. BTW
Artikelcode: 1222202
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

INK Contra/Enter Fonteinonderkast - 40x22x40cm - greeploos - 1 deur - links en rechtsdraaiend - MDF lak antraciet mat

De INK Contra/Enter Fonteinonderkast - 40x22x40cm - greeploos - 1 deur - links en rechtsdraaiend - MDF lak antraciet mat is een stijlvolle en praktische fonteinonderkast die perfect is voor elk modern toilet of badkamer. Met zijn greeploze design en strakke lijnen is deze fonteinonderkast een mooie en functionele toevoeging aan elke ruimte.

Perfect voor elke situatie

De kast heeft een afmeting van 40x22x40cm en heeft één deur die zowel links als rechtsdraaiend geplaatst kan worden. Dit maakt de fonteinonderkast geschikt voor elke situatie en gemakkelijk te plaatsen.

MDF lak antraciet mat

De INK Contra/Enter Fonteinonderkast is gemaakt van MDF en heeft een prachtige lak afwerking in antraciet mat. Deze afwerking geeft de fonteinonderkast een moderne uitstraling die perfect past bij een eigentijdse badkamer of toiletruimte.

Greeploos ontwerp

Het greeploze ontwerp van de fonteinonderkast zorgt voor een strak en minimalistisch uiterlijk en maakt het gemakkelijk om de kast te openen en te sluiten. Dit maakt het ook gemakkelijker om de kast schoon te houden, omdat er geen handgrepen zijn die vuil kunnen aantrekken.

Met zijn moderne design en praktische kenmerken is de INK Contra/Enter Fonteinonderkast een must-have voor iedereen die op zoek is naar een mooie en functionele fonteinonderkast van hoge kwaliteit.