INK

INK Contra Fontein - 40x22x10cm - wasbak rechts - 1 kraangat - Polystone - Mat Wit

€184,84 incl. BTW
Artikelcode: 3403022
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Fontein Polystone vierkant met kraanplateau links en wasbak rechts 40x22x10cm

Deze vierkante fontein van polystone materiaal is een stijlvolle toevoeging aan uw toiletruimte of badkamer. Met een afmeting van 40x22x10cm is deze fontein compact maar functioneel, en het kraanplateau aan de linkerkant biedt voldoende ruimte voor een kraan en andere benodigdheden. De wasbak bevindt zich aan de rechterkant, waardoor u gemakkelijk uw handen kunt wassen.

Specificaties fontein Polystone vierkant met kraanplateau

  • Afmetingen: 40x22x10cm
  • Materiaal: Polystone
  • Kleur: Wit
  • Kraanplateau: Links
  • Wasbak: Rechts

Stijlvol en duurzaam

Deze fontein is gemaakt van polystone materiaal, wat zorgt voor een strak en modern uiterlijk. Polystone is een duurzaam materiaal dat tegen een stootje kan en makkelijk schoon te maken is. Daarnaast is het materiaal bestand tegen krassen en vlekken, waardoor het er altijd als nieuw uit blijft zien.

Eenvoudig te installeren

De fontein is eenvoudig te installeren en wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen. U kunt de fontein gemakkelijk bevestigen aan de wand en aansluiten op de waterleiding en afvoer. De fontein is geschikt voor zowel moderne als klassieke interieurs en kan worden gecombineerd met diverse soorten kranen.

Laagste prijsgarantie!

Bij Badkamervoorjou profiteert u van onze laagste prijsgarantie. Wij bieden dit product aan tegen een scherpe prijs en staan voor kwaliteit. Mocht u elders hetzelfde product tegen een lagere prijs vinden, laat het ons dan weten via ons laagste prijsgarantie-formulier. Wij bieden het product graag tegen dezelfde of een lagere prijs aan.

Kortom, deze fontein van polystone materiaal is een stijlvolle en duurzame toevoeging aan uw toiletruimte of badkamer. Met het kraanplateau aan de linkerkant en de wasbak aan de rechterkant biedt deze fontein voldoende ruimte en functionaliteit. Profiteer nu van onze laagste prijsgarantie en voeg deze prachtige fontein toe aan uw badkamer of toiletruimte.