INK

INK Hoge Badkamerkast - 35x37x169cm - 2 deuren - links en rechtsdraaiend - greeploos - houten keerlijst - MFC Zuiver eiken

€789,27 incl. BTW
Artikelcode: 1257404
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

INK badkamerkast 35x37cm 2 deuren links/rechtsdraaiend greeploos keerlijst hout decor Zuiver eiken

Deze badkamerkast van INK is de perfecte aanvulling voor een kleine badkamer of toiletruimte. Met afmetingen van 35x37cm neemt de kast weinig ruimte in beslag, terwijl het toch voldoende opbergruimte biedt dankzij de twee deuren. De deuren zijn links- of rechtsdraaiend te monteren en zijn voorzien van een greeploos design voor een strakke en moderne uitstraling.

De kast is afgewerkt met een keerlijst van hout decor in de kleur Zuiver eiken. Dit geeft de kast een natuurlijke en warme uitstraling die perfect past bij verschillende badkamerstijlen, van modern tot klassiek.

De badkamerkast is niet alleen praktisch, maar ook eslietisch. Het greeploze ontwerp zorgt voor een strakke en minimalistische uitstraling, terwijl de keerlijst van hout decor de kast een aulientieke touch geeft. De kast is gemakkelijk te monteren en te onderhouden, waardoor je er jarenlang plezier van zult hebben.

Bij Badkamervoorjou kun je rekenen op uitstekende service en hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen. Ons team van experts staat altijd klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw badkamer.