INK

INK Hoge Badkamerkast - 35x35x170cm - 2 deuren - links en rechtsdraaiend - greeploos - MDF lak Mat beton groen

€953,69 incl. BTW
Artikelcode: 1240507
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hoge kast links/rechts 2 deuren greeploos gelakt 45gr

Deze hoge kast van INK biedt veel opslagruimte in uw badkamer, zonder daarbij veel ruimte in te nemen. Met zijn afmetingen van 45 graden, 2 deuren en greeploze ontwerp is het een praktische en stijlvolle toevoeging aan uw badkamerinterieur.

De kast is uitgerust met twee deuren die gemakkelijk te openen en te sluiten zijn. Het greeploze ontwerp geeft de kast een moderne uitstraling en zorgt ervoor dat er geen handgrepen of knoppen in de weg zitten. De kast is gelakt, waardoor het oppervlak gemakkelijk schoon te maken is en er geen vuil in de kast kan ophopen.

Met zijn compacte formaat is de kast geschikt voor zowel kleine als grote badkamers. Het kan aan de linker- of rechterkant van uw wastafel worden geplaatst, afhankelijk van uw voorkeur en de beschikbare ruimte. Het ontwerp van 45 graden geeft de kast een unieke uitstraling die zeker de aandacht zal trekken.

De kast is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zorgvuldig vervaardigd om duurzaamheid en langdurig gebruik te garanderen. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u de perfecte match kunt vinden voor uw badkamerinrichting. Deze hoge kast van INK is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar meer opslagruimte in de badkamer zonder concessies te doen aan stijl en functionaliteit.