INK

INK Hoge Badkamerkast - 35x37x169cm - 2 deuren - links en rechtsdraaiend - greeploos - houten keerlijst - MFC Houtskool eiken

€789,27 incl. BTW
Artikelcode: 1257408
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

INK badkamerkast 35x37cm 2 deuren links/rechtsdraaiend greeploos keerlijst hout decor

De INK badkamerkast is een elegante en functionele toevoeging aan elke badkamer. Met afmetingen van 35x37cm biedt deze compacte kast toch voldoende opbergruimte voor al jouw badkamerbenodigdheden. De kast is voorzien van twee deuren die zowel links- als rechtsdraaiend te installeren zijn.

De greeploze ontwerp van deze kast zorgt voor een strakke uitstraling en de houten keerlijst voegt extra stijl en detail toe. De kast is gemaakt van duurzaam Houten dat een warme en natuurlijke uitstraling aan je badkamer geeft.

De INK badkamerkast is gemakkelijk te monteren en wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen. De compacte afmetingen van deze kast maken het ideaal voor kleine badkamers of voor het opbergen van specifieke items. Daarnaast is deze badkamerkast milieuvriendelijk geproduceerd met oog voor duurzaamheid.

Met zijn tijdloze ontwerp en hoogwaardige afwerking is de INK badkamerkast een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en praktische opbergoplossing voor de badkamer.