INK

INK Hoge Badkamerkast - 35x37x169cm - 2 deuren - links en rechtsdraaiend - greeploos - houten keerlijst - MFC Koper eiken

€789,27 incl. BTW
Artikelcode: 1257410
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

INK Badkamerkast met 2 deuren en greeploos design

De INK badkamerkast is een functionele en stijlvolle toevoeging aan jouw badkamer. Met een afmeting van 35x37cm is deze kast perfect voor het opbergen van badkamerbenodigdheden zoals handdoeken, cosmetica en toiletpapier. De kast is voorzien van 2 deuren die zowel links- als rechtsdraaiend gemonteerd kunnen worden, wat het gemakkelijk maakt om de kast aan te passen aan jouw behoeften.

De badkamerkast heeft een greeploos design waardoor deze een strakke uitstraling heeft en makkelijk te openen en te sluiten is. De kast is voorzien van een houten keerlijst, waardoor deze mooi aansluit bij andere houten elementen in de badkamer. Het Houten geeft de kast een warme en natuurlijke uitstraling.

De badkamerkast is van hoogwaardige kwaliteit en is vervaardigd uit duurzaam materiaal. Hierdoor gaat de kast lang mee en is deze onderhoudsvriendelijk.

Met de INK badkamerkast haal je niet alleen een functioneel opbergmeubel in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan jouw badkamerinterieur.