INK

INK Hoge Badkamerkast - 35x37x169cm - 2 deuren - links en rechtsdraaiend - greeploos - houten keerlijst - MFC Intens eiken

€789,27 incl. BTW
Artikelcode: 1257405
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

INK badkamerkast 35x37cm 2 deuren links/rechtsdraaiend greeploos keerlijst hout decor Intens eiken

Deze compacte badkamerkast van INK is een handige oplossing voor het opbergen van al jouw badkamerbenodigdheden. Met afmetingen van 35x37cm is de kast ruim genoeg voor jouw dagelijkse spulletjes en toch compact genoeg om in zelfs de kleinste badkamers te passen.

De kast is voorzien van twee deuren die zowel links- als rechtsdraaiend te installeren zijn, waardoor deze geschikt is voor elke badkamer. Het greeploze ontwerp zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. De keerlijst is gemaakt van hoogwaardig Houten in de kleur Intens eiken en voegt extra stijl en detail toe aan de kast.

De kast is gemaakt van duurzame materialen en is eenvoudig te monteren met alle benodigde bevestigingsmaterialen. De INK badkamerkast is een milieubewuste keuze die geproduceerd is met aandacht voor duurzaamheid en efficiëntie.

De INK badkamerkast is niet alleen stijlvol en functioneel, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Het Intens eiken Houten is krasbestendig en zorgt voor een lange levensduur van de kast. Deze badkamerkast is een slimme keuze voor iedereen die op zoek is naar een compacte en stijlvolle oplossing voor het opbergen van badkamerbenodigdheden.