INK

INK Momento wastafel - 90x45x9cm - 1 wasbak - 2 kraangaten - Quartz - zwart

€734,83 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

INK Momento Wastafel: Chique Quartz Zwart voor Jouw Badkamer

Hey daar! Ontmoet de INK Momento wastafel, een fantastische aanvulling op elke badkamer die op zoek is naar een vleugje klasse en elegantie. Deze stijlvolle wastafel in Quartz zwart is de ideale mix van functionaliteit en design. Met zijn royale afmetingen van 90x45x9cm biedt deze wastafel zowel praktische bruikbaarheid als een verfijnde uitstraling. De enkele wasbak en de twee kraangaten zorgen voor extra gemak en comfort tijdens het dagelijkse gebruik.

Eigenschappen van de INK Momento Wastafel

Afmetingen:90x45x9cm
Aantal wasbakken:1
Aantal kraangaten:2
Materiaal:Quartz
Kleur:Zwart

Geraffineerd en Functioneel Design

De INK Momento wastafel is ontworpen met een verfijnde en praktische benadering. De Quartz zwarte kleur geeft een luxueuze touch aan jouw badkamer, terwijl het strakke ontwerp zorgt voor een moderne look. Daarnaast is de wastafel uitgerust met een enkele wasbak en twee kraangaten, waardoor je gemakkelijk water kunt tappen en je handen kunt wassen zonder gedoe.

Topkwaliteit Quartz Materiaal

De INK Momento wastafel is gemaakt van hoogwaardig Quartz materiaal, wat zorgt voor een lange levensduur en eenvoudig onderhoud. Quartz staat bekend om zijn duurzaamheid en krasbestendigheid, waardoor je wastafel er jarenlang als nieuw uit blijft zien. Bovendien is Quartz een hygiënisch materiaal, wat het schoonmaken van je wastafel supermakkelijk maakt.

Simpele Installatie

De INK Momento wastafel is ontworpen voor een simpele installatie. Met de twee kraangaten hoef je je geen zorgen te maken over het aansluiten van meerdere kranen. Bovendien wordt de wastafel geleverd met een duidelijke handleiding, zodat je in no-time kunt genieten van je nieuwe aanwinst.

Creëer jouw Droom-Badkamer

Met de INK Momento wastafel geef je jouw badkamer een stijlvolle en praktische update. Maak je badkamer compleet met bijpassende accessoires, zoals een chique spiegel, stijlvolle kranen en handige opbergruimte. Door alles op elkaar af te stemmen, creëer je een harmonieuze en ontspannende sfeer in jouw badkamer waar je elke dag met plezier gebruik van maakt.

Kies vandaag nog voor de INK Momento wastafel en geniet van een prachtige, functionele en duurzame wastafel in jouw droom-badkamer!