INK

INK Play 1 planchet - 40x22x3.2cm - blinde bevestiging - vierkant - MDF - Fineer Ash grey

€136,08 incl. BTW
Artikelcode: 1222111
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

INK Play 1 planchet - 40x22x3.2cm - blinde bevestiging - vierkant - MDF - Fineer Ash grey

Een stijlvolle en praktische planchet voor je badkamer

Op zoek naar een stijlvolle en praktische planchet voor je badkamer? Dan is de INK Play 1 planchet met een afmeting van 40x22x3.2cm en blinde bevestiging wellicht iets voor jou. Deze planchet is gemaakt van hoogwaardig MDF-materiaal met een Fineer Ash grey afwerking voor een duurzaam en stijlvol ontwerp.

Ontwerp en materiaal

De INK Play 1 planchet heeft een vierkant ontwerp en past perfect in elke moderne badkamer. De blinde bevestiging zorgt voor een strakke en minimalistische uitstraling. Bovendien is de planchet gemakkelijk te installeren en te onderhouden. De Fineer Ash grey afwerking geeft deze planchet een stijlvolle uitstraling en past goed bij elk interieur.

Afmetingen en functionaliteit

De afmeting van 40x22x3.2cm maakt deze planchet geschikt voor het opbergen van verschillende badkameraccessoires. Of je nu op zoek bent naar een planchet voor je shampoo, douchegel of handdoeken, de INK Play 1 planchet biedt voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

De INK Play 1 planchet is gemaakt van hoogwaardig MDF-materiaal, wat zorgt voor een duurzame en sterke constructie. De planchet is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor hij er altijd als nieuw uitziet.

Eenvoudige installatie

Dankzij de blinde bevestiging is de installatie van deze planchet zeer eenvoudig en snel. De planchet wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen, waardoor je hem direct kunt installeren.

Dus als je op zoek bent naar een stijlvolle en praktische planchet voor je badkamer, overweeg dan zeker de INK Play 1 planchet met een afmeting van 40x22x3.2cm en blinde bevestiging in MDF met een Fineer Ash grey afwerking.