INK

INK Push-to-open Wastafelonderkast - 120x45x65cm - 2 lades - Push-to-open - rechte opdekfronten MDF - Fineer Natur

€1.893,79 incl. BTW
Artikelcode: 1259226
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

INK Push-to-open Wastafelonderkast

De INK Push-to-open Wastafelonderkast heeft een modern en strak ontwerp dat perfect past in elke moderne badkamer. Met afmetingen van 120x45x65cm biedt deze wastafelonderkast voldoende opbergruimte voor uw badkamerbenodigdheden. De kast is voorzien van twee ruime lades met een push-to-open mechanisme, waardoor de kast greeploos is. De rechte opdekfronten zijn gemaakt van MDF Fineer Natur, wat zorgt voor een stijlvol en duurzaam ontwerp.

Push-to-open mechanisme

Het Push-to-open mechanisme zorgt ervoor dat de lades gemakkelijk en naadloos geopend kunnen worden zonder dat er grepen nodig zijn. Hierdoor krijgt de wastafelonderkast een minimalistische en moderne uitstraling die past bij elke badkamerstijl.

Rechte opdekfronten en MDF Fineer Natur

De rechte opdekfronten en het gebruik van MDF Fineer Natur zorgen voor een stijlvol en duurzaam ontwerp van de wastafelonderkast. Het materiaal is bekend om zijn stevigheid en duurzaamheid, waardoor de kast er jarenlang als nieuw uit blijft zien. De rechte opdekfronten dragen bij aan het moderne en minimalistische ontwerp van de kast.

Bestel nu deze stijlvolle en functionele wastafelonderkast

Als u op zoek bent naar een functionele en stijlvolle wastafelonderkast, dan is de INK Push-to-open Wastafelonderkast de perfecte keuze voor uw badkamer. Bestel nu en profiteer van de moderne uitstraling en handige opbergruimte die deze kast te bieden heeft.