INK

INK Wastafelonderkast - 120x45x65cm - 2 lades - greeploos - 45 graden afwerking rondom - a symmetrisch - MDF lak Mat beton groen

€1.476,36 incl. BTW
Artikelcode: 1240857
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

INK Wastafelonderkast - 120x45x65cm - 2 lades - greeploos - 45 graden afwerking rondom - a symmetrisch - MDF lak Mat beton groen

Deze INK wastafelonderkast is perfect om jouw badkamer een moderne en stoere uitstraling te geven. De kast is voorzien van twee lades die volledig greeploos zijn, wat zorgt voor een strak en minimalistisch ontwerp. De afwerking van de kast is a symmetrisch met een 45 graden afwerking rondom, wat het geheel een unieke en eigentijdse look geeft. De MDF lak in mat beton groen maakt het plaatje compleet.

De afmetingen van de wastafelonderkast zijn 120x45x65cm, waardoor deze geschikt is voor een standaard wastafel. De ruime lades bieden voldoende opbergruimte voor al jouw badkamerspullen. Dankzij de greeploze opening van de lades, open en sluit je de kast moeiteloos.

Deze wastafelonderkast is niet alleen praktisch, maar ook nog eens erg stijlvol. Door de moderne uitstraling past deze kast in vrijwel iedere badkamer. Combineer de kast met een bijpassende wastafel en een mooie kraan voor een prachtig geheel.