INK

Ink SP29 contour spiegel 40x40cm verzonken in kader - Geborsteld Metaal Zwart

€190,00 incl. BTW
Artikelcode: 8409605
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Ink SP29 Contour Spiegel 40x40cm - Stijlvol en Functioneel

Ontdek de Ink SP29 Contour Spiegel

Ben je op zoek naar een eigentijdse en functionele spiegel voor je badkamer of slaapkamer? De Ink SP29 Contour Spiegel is een meesterwerk van design en functionaliteit dat je interieur naar een hoger niveau tilt. Deze prachtige spiegel, met een breedte en hoogte van 40 cm en een slanke dikte van 4 cm, wordt geleverd in een verzonken kader van geborsteld metaal zwart. Laat me je vertellen waarom deze spiegel een geweldige toevoeging aan je huis is.

Sfeerverlichting Met Touch Bediening

Eenvoudige Bediening
Met de ingebouwde touch-knop, discreet verwerkt in het glas van de spiegel, kun je de verlichting moeiteloos aan- en uitzetten. Het gemak van deze bediening geeft je volledige controle over de ambiance in je ruimte.

Aanpasbare Kleursterkte en Kleurtemperatuur
Bij bepaalde modellen van de Ink SP29 Contour Spiegel kun je niet alleen de helderheid regelen, maar ook de kleursterkte en kleurtemperatuur aanpassen naar je eigen voorkeur. Zo kun je de perfecte sfeer creëren voor elk moment.

Slimme Toevoegingen voor Gemak

Ingebouwde Sensor
Deze spiegel is uitgerust met een handige sensor die reageert op je aanwezigheid. Dit betekent dat de verlichting automatisch wordt geactiveerd wanneer je in de buurt bent, wat niet alleen energie bespaart, maar ook zorgt voor extra comfort.

Stopcontact en Planchet
Daarnaast heeft de Ink SP29 Contour Spiegel een ingebouwd stopcontact en een planchet voor je dagelijkse benodigdheden. Dit voegt extra functionaliteit toe aan de spiegel, waardoor het een praktische en stijlvolle keuze is voor je badkamer.

  • Stijlvol en functioneel design
  • Handige touch-bediening voor verlichting
  • Aanpasbare kleursterkte en kleurtemperatuur
  • Ingebouwde sensor voor automatische verlichting
  • Met stopcontact en planchet

Of je nu jezelf wilt bewonderen voor een avondje uit of gewoon een functionele spiegel nodig hebt voor je dagelijkse routine, de Ink SP29 Contour Spiegel biedt het allemaal. De strakke lijnen, geborstelde metalen afwerking en slimme functies maken het tot een essentieel stuk voor elk modern huis. Bestel de jouwe vandaag nog en verhoog de esthetiek en het gemak van je ruimte.