INK

INK Versus Fonteinset - 36x18x9cm - wasbak links - Porselein - Mat zwart

€511,44 incl. BTW
Artikelcode: 1805362
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

INK Versus Fonteinset

De INK Versus Fonteinset is een echte eyecatcher voor in jouw toiletruimte! Het strakke design en de mat zwarte kleur geven de fonteinset een moderne en luxe uitstraling. De fontein heeft een afmeting van 36x18x9cm en is voorzien van een wasbak aan de linkerkant. Dankzij het gebruik van hoogwaardig porselein is de fonteinset duurzaam en eenvoudig schoon te houden.

Montage

De INK Versus Fonteinset wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal, zodat je deze eenvoudig aan de muur kunt monteren. Doordat de wasbak aan de linkerkant is gepositioneerd, is deze fonteinset uitermate geschikt voor kleine toiletruimtes.

Onderhoud

Het porselein van de fonteinset is eenvoudig schoon te houden met een mild schoonmaakmiddel en een zachte doek. Hierdoor blijft de fonteinset er als nieuw uitzien en kun je er jarenlang van genieten.

Mat zwarte trend

Mat zwart is momenteel helemaal in de mode als het gaat om badkamer- en toiletdesign. Het geeft de ruimte een moderne, luxe uitstraling en is gemakkelijk te combineren met andere kleuren en materialen. Met de INK Versus Fonteinset haal je deze trend ook in huis!