INK

INK Wastafelonderkast - 100x45x52cm - 2 lades - greeploos - houten keerlijst - MFC Intens eiken

€1.029,67 incl. BTW
Artikelcode: 1257145
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

INK wastafelonderkast 100x52x45cm 2 lades greeploos houten keerlijst Intens eiken

De INK wastafelonderkast is een stijlvolle en functionele toevoeging aan uw badkamer. Met zijn afmeting van 100x52x45cm biedt deze wastafelonderkast veel opbergruimte voor uw badkamerartikelen. De wastafelonderkast beschikt over 2 lades met een greeploos ontwerp. Hierdoor heeft de wastafelonderkast een strakke en moderne uitstraling.

Houten keerlijst

De INK wastafelonderkast is voorzien van een houten keerlijst. Dit zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling van de wastafelonderkast. De Intens eiken afwerking versterkt deze uitstraling en maakt de wastafelonderkast een echte blikvanger in uw badkamer.

Greeploos ontwerp

De INK wastafelonderkast heeft een greeploos ontwerp. Dit zorgt voor een strakke en moderne uitstraling van de wastafelonderkast. De lades zijn eenvoudig te openen en te sluiten door middel van een push-to-open mechanisme.

Opbergruimte

De wastafelonderkast biedt veel opbergruimte voor uw badkamerartikelen. De twee lades zijn ruim en bieden voldoende plaats voor uw handdoeken, toiletpapier en andere badkamerbenodigdheden.

Intens eiken afwerking

De INK wastafelonderkast heeft een Intens eiken afwerking. Deze afwerking geeft de wastafelonderkast een natuurlijke en warme uitstraling en zorgt ervoor dat de wastafelonderkast goed past bij andere houten elementen in uw badkamer.

Kortom, de INK wastafelonderkast is een prachtige toevoeging aan uw badkamer. Met zijn strakke en moderne ontwerp, de houten keerlijst en de Intens eiken afwerking is deze wastafelonderkast een echte eyecatcher. Daarnaast biedt de wastafelonderkast veel opbergruimte voor uw badkamerartikelen, waardoor uw badkamer netjes en georganiseerd blijft.