Quooker

Quooker Classic Fusion square kokendwaterkraan opbouw uitloop draaibaar met Pro3 reservoir Glans nikkel

€1.645,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Geef jouw keuken een elegante uitstraling met de Quooker Classic Fusion Square Kokendwaterkraan Opbouw Uitloop Draaibaar met Pro3 Reservoir Nikkel Glans

Deze Quooker-kraan combineert de functionaliteit van een kokendwaterkraan en mengkraan in één enkele kraan met een rechte uitloop, waardoor je warm, koud en kokend water uit één kraan kunt krijgen.

Het Pro3-reservoir van deze Quooker-kraan is voorzien van hoogvacuümisolatie, wat het apparaat extreem zuinig en compact maakt. Het stand-by verbruik bedraagt slechts 5 eurocent per dag en het reservoir kan zelfs in keukens met ladenkasten worden geplaatst, eventueel met ophangbeugel als accessoire leverbaar. De afmetingen van het reservoir zijn: hoogte 40cm, diepte 15cm en breedte 15cm, met een aansluitwaarde van 1600W. Het reservoir levert alleen kokend water met een inhoud van 3 liter bij 100°C en het stand-by verbruik kost slechts 10 watt. Het reservoir is aangesloten op de koudwaterleiding en is net zo zuinig als de COMBI en COMBI+ reservoirs van Quooker.

Quooker kokendwater reservoirs

De Quooker-collectie omvat drie soorten reservoirs: de COMBI+ voor direct kokend en onbeperkt warm water, de PRO3-VAQ voor direct kokend water en de COMBI voor direct kokend én warm water. Alle reservoirs zijn voorzien van de gepatenteerde hoogvacuümisolatie.

De keuze voor het type reservoir hangt af van de situatie in de keuken. Als je geen keukenboiler hebt en niet lang hoeft te wachten op warm water, volstaat het PRO 3-VAQ reservoir. Als er enkel een koud waterleiding naar de keuken loopt en/of je momenteel gebruik maakt van een keukenboiler, is de COMBI het meest geschikt. Als er zowel een koud als warm waterleiding naar de keuken loopt en je lang moet wachten op warm water, is de COMBI+ geschikt voor jouw situatie. In dat geval levert de Quooker naast kokend water ook warm water totdat het warme water uit de leiding de juiste temperatuur heeft bereikt.

Kies voor de Quooker Classic Fusion Square Kokendwaterkraan Opbouw Uitloop Draaibaar met Pro3 Reservoir Nikkel Glans en geniet van de combinatie van elegantie en functionaliteit in jouw keuken.

Afmetingen reservoir:

  • Hoogte: 40cm
  • Diepte: 15cm
  • Breedte: 15cm
  • Aansluitwaarde: 1600W