Quooker

Quooker Nordic round kokendwaterkraan opbouw uittrekbare met Combi+ reservoir & Cube reservoir RVS

€2.460,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Quooker Nordic Round kraan met Combi+ reservoir en CUBE

De Quooker Nordic Round kraan is de perfecte keuze als je op zoek bent naar een stijlvolle kraan die functionaliteit biedt. Deze kokendwaterkraan is ook los verkrijgbaar, zodat je hem kunt combineren met je eigen mengkraan. De uittrekbare uitloop maakt het gemakkelijk om de kraan te gebruiken voor verschillende doeleinden, zoals het vullen van pannen of het afspoelen van groenten.

Quooker CUBE

Met de toevoeging van het CUBE reservoir wordt het nog leuker in de keuken. De CUBE maakt het gebruik van plastic flessen overbodig, is veilig en bespaart je tijd en ruimte. Met één druk en draai krijg je gemakkelijk bruisend water, terwijl gefilterd water beschikbaar is door de draaiknop langer vast te houden en te draaien. En als je veel mineraalwater drinkt, is de Quooker met CUBE een slimme investering. De kosten voor vier CO2-cilinders om bruisend water uit je Quooker te tappen zijn ‚60, goed voor 240 liter bruisend water, wat neerkomt op slechts ‚0,25 per liter. Gefilterd water kost slechts ‚0,03 per liter. Stel dat je thuis acht liter bruisend en vier liter gefilterd water per week drinkt en een liter mineraalwater ‚ 0,50 kost, dan bespaar je meer dan ‚200 per jaar. Bovendien is de CUBE goed voor het milieu, omdat het gebruik van plastic flessen overbodig wordt.

Hoe werkt de Quooker met CUBE?

De CUBE wordt naast het Quooker-reservoir onderin het keukenkastje geplaatst en bevat een filter om het water te zuiveren. Het Hollow Fiber filter in de Quooker CUBE filtert zelfs de aanwezige bacteriën uit het water.

Combi+ reservoir

Het Combi+ reservoir is aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding, waardoor je altijd warm water hebt en nooit hoeft te wachten. Dit reservoir heeft een inhoud van 7 liter en afmetingen van 47 x 20 x 20 cm. Het levert niet alleen kokend water (7 liter 100°C), maar ook onbeperkt warm water. Het stand-by verbruik is slechts 10 watt en het reservoir is net zo zuinig als de andere Quooker reservoirs, zoals de PRO3-VAQ en de COMBI. Er zijn drie soorten reservoirs beschikbaar, afhankelijk van de situatie in jouw keuken.

Perfecte combinatie

Kortom, de Quooker Nordic Round kraan met Combi+ reservoir en CUBE is de perfecte combinatie voor een functionele en stijlvolle keuken. Het biedt niet alleen gemak, maar ook duurzaamheid en besparingen op de lange termijn.