Quooker

Quooker Nordic round kokendwaterkraan opbouw uittrekbare met Pro3 reservoir & Cube reservoir Chroom

€1.997,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Quooker Nordic round kokendwaterkraan en CUBE reservoir Chroom

De Quooker Nordic round kokendwaterkraan is perfect voor degenen die hun eigen mengkraan willen combineren met een Quooker-kraan. Deze kraan is los verkrijgbaar en geeft warm, koud en 100°C kokend water. Voeg de Quooker CUBE toe aan je kraan voor nog meer plezier in de keuken. Hiermee heb je niet alleen de mogelijkheid tot bruisend water, maar bespaar je ook geld en het milieu omdat het gebruik van plastic flessen overbodig wordt.

De CUBE wordt onderin het keukenkastje naast het Quooker-reservoir geplaatst en heeft een filter dat het water zuivert en nog aanwezige bacteriën verwijdert. Het gefilterde water kost slechts ‚0,03 per liter. Als jij thuis acht liter bruisend en vier liter gefilterd water per week drinkt en een liter mineraalwater ‚0,50 kost, bespaar je meer dan ‚200 per jaar.

PRO3-reservoir van Quooker

Het PRO3-reservoir van Quooker is voorzien van hoogvacuümisolatie en kan zelfs in keukens met ladenkasten worden geplaatst, eventueel met een ophangbeugel als accessoire. Het stand-by verbruik is maar 5 eurocent per dag en het reservoir levert 3 liter kokend water (100°C).

Quooker kokendwater reservoirs

Naast het PRO3-reservoir biedt Quooker nog twee andere reservoirs aan: de COMBI voor direct kokend en warm water en de COMBI+ voor direct kokend en onbeperkt warm water. De keuze voor een reservoir hangt af van de situatie in jouw keuken.