Quooker

Quooker Nordic round kokendwaterkraan opbouw uitloop draaibaar met Combi reservoir RVS

€1.445,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Quooker Nordic round kokendwaterkraan opbouw uitloop draaibaar met Combi reservoir RVS

Met de Quooker Nordic round kokendwaterkraan opbouw uitloop draaibaar met Combi reservoir RVS haal je een stijlvolle en duurzame oplossing in huis voor direct kokend en warm water in de keuken. De kraan is verkrijgbaar als losse kraan, zodat je deze perfect kunt combineren met je eigen mengkraan. De kraan heeft een draaibare uitloop waardoor je hem gemakkelijk kunt gebruiken voor verschillende toepassingen in de keuken.

Quooker Combi reservoir

Het Quooker Combi reservoir is de perfecte aanvulling op deze kraan en zorgt voor direct kokend water (100°C) en warm water (50-60°C) met een stand-by verbruik van slechts 5 cent per dag. Dankzij de hoogvacuümisolatie is dit reservoir de zuinigste warm- en kokendwatervoorziening voor de keuken en heeft het energielabel A. Met een hoogte van 47cm, diepte van 20cm en breedte van 20cm is het reservoir compact en past het gemakkelijk onder het aanrecht.

Drie soorten Quooker reservoirs

Er zijn drie soorten Quooker reservoirs beschikbaar, waaronder de PRO3-VAQ voor direct kokend water en de COMBI voor direct kokend én warm water. Afhankelijk van de situatie in de keuken, kun je de juiste keuze maken. De COMBI+ is geschikt als je zowel een koud als warm waterleiding hebt en snel warm water wilt hebben.

Geniet altijd van direct kokend en warm water in de keuken

Met de Quooker Nordic round kokendwaterkraan opbouw uitloop draaibaar met Combi reservoir RVS en het bijbehorende Quooker Combi reservoir geniet je altijd van direct kokend en warm water in de keuken, zonder lang te hoeven wachten. Dit alles op een duurzame en energiezuinige manier, met een kraan die perfect past bij jouw keukenstijl.