Quooker

Quooker Nordic round kokendwaterkraan opbouw uitloop draaibaar met Pro3 reservoir & Cube reservoir Chroom

€2.094,99 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

De Quooker Nordic Round kokendwaterkraan

De Quooker Nordic Round kokendwaterkraan opbouw uitloop draaibaar is een perfecte aanvulling voor elke keuken. Met zijn strakke design en chroom afwerking past hij perfect bij elke keukenstijl. Het mooie van deze kraan is dat hij ook los verkrijgbaar is, zodat je hem kunt combineren met je eigen mengkraan.

Quooker CUBE

Maar waar de Quooker CUBE echt het verschil maakt, is de mogelijkheid om bruisend water te tappen. Het bespaart niet alleen tijd en ruimte, maar maakt het gebruik van plastic flessen overbodig. Het gefilterde water dat uit de kraan komt, is ook nog eens veel goedkoper dan mineraalwater uit de winkel. De kosten voor de CO2-cilinders zijn ‚60 voor 240 liter bruisend water en het gefilterde water kost slechts ‚0,03 per liter.

PRO3-reservoir

Het PRO3-reservoir van de Quooker is extreem zuinig en compact. Het heeft een hoogvacuümisolatie die samen met het warmtestralingsscherm het beste isolatiesysteem vormt. Het stand-by verbruik is slechts 5 eurocent per dag. De afmetingen van het reservoir zijn 40cm hoog, 15cm diep en 15cm breed, en het heeft een aansluitwaarde van 1600W. Dit reservoir levert alleen kokend water van 3 liter bij 100°C.

Quooker kokendwater reservoirs

Er zijn drie soorten reservoirs beschikbaar in de Quooker-collectie. De PRO3-VAQ is geschikt voor situaties waarin er geen keukenboiler is en er niet lang gewacht hoeft te worden op warm water. De COMBI is het meest geschikt als er alleen een koud waterleiding is of als er momenteel gebruik wordt gemaakt van een keukenboiler. De COMBI+ is geschikt voor situaties waarin er zowel een koud als warm waterleiding naar de keuken loopt en er lang gewacht moet worden op warm water. Alle reservoirs zijn voorzien van de gepatenteerde hoogvacuümisolatie.