Quooker

Quooker Nordic square kokendwaterkraan opbouw uitloop draaibaar met Combi+ reservoir RVS

€1.445,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Quooker Nordic Square Kokendwaterkraan en Combi+ reservoir

De Quooker Nordic Square kokendwaterkraan is de perfecte toevoeging aan jouw keuken. De opbouw uitloop is draaibaar en kan eenvoudig worden gecombineerd met je huidige mengkraan. Het Combi+ reservoir is aangesloten op zowel de koud- als warmwaterleiding en biedt direct warm water zonder het lange wachten. Met een inhoud van 7 liter en afmetingen van 47 x 20 x 20 cm is het Combi+ reservoir een compacte en praktische oplossing voor jouw keuken.

Quooker collectie reservoirs

De Quooker collectie bestaat uit drie soorten reservoirs die elk geschikt zijn voor verschillende situaties in de keuken. Het PRO3-VAQ reservoir is perfect voor huishoudens zonder keukenboiler en waarbij er geen lange wachttijd is voor warm water. De COMBI is geschikt voor huishoudens waar alleen een koud waterleiding aanwezig is of waar al gebruik wordt gemaakt van een keukenboiler. En tot slot is de COMBI+ ideaal voor huishoudens waar zowel een koud als warm waterleiding aanwezig is en waarbij de wachttijd voor warm water als te lang wordt ervaren.

Combi+ reservoir

Het Quooker Combi+ reservoir heeft een hoogte van 47 cm, een diepte van 20 cm en een breedte van 20 cm. Met een aansluitwaarde van 2200W en energielabel A is het Combi+ reservoir niet alleen praktisch maar ook energiezuinig. Het reservoir levert maar liefst 7 liter kokend water (100°C) en onbeperkt warm water. Het stand-by verbruik kost slechts 10 watt, wat het Combi+ reservoir zeer efficiënt maakt.

Met de gepatenteerde hoogvacuümisolatie zijn alle Quooker reservoirs energiezuinig en veilig in gebruik. Kies het reservoir dat het beste past bij jouw situatie en geniet van direct kokend water en onbeperkt warm water in jouw keuken.