Quooker

Quooker Classic Fusion round kokendwaterkraan opbouw uitloop draaibaar met Pro3 reservoir & Cube reservoir RVS

€2.645,99 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Quooker Classic Fusion Round

De Quooker Classic Fusion Round opbouw kokendwaterkraan combineert functionaliteit en stijl in één enkel apparaat. Deze kraan biedt niet alleen warm en koud water, maar ook kokend water uit één enkele kraan met een elegante ronde uitloop. De kraan is voorzien van een draaibare uitloop, waardoor je gemakkelijk pannen kunt vullen en de gootsteen kunt reinigen.

Quooker CUBE

De Quooker CUBE is een slimme uitbreiding op deze kraan, waarmee je nu ook bruisend water kunt tappen en het gebruik van plastic flessen overbodig maakt. Het installeren van de CUBE is eenvoudig en het filter zuivert het water om eventuele bacteriën te verwijderen. Dit is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.

Quooker PRO3 reservoir

Het Quooker PRO3 reservoir, dat ook bij de set wordt geleverd, heeft hoogvacuümisolatie en is zeer zuinig. Het apparaat heeft een stand-by verbruik van slechts 5 eurocent per dag en kan zelfs in keukens met ladenkasten geplaatst worden. Het reservoir levert 3 liter kokend water op 100°C en is net zo zuinig als de andere Quooker reservoirs.

Quooker reservoir keuze

Bij de keuze van een Quooker reservoir is het belangrijk om rekening te houden met de situatie in je keuken. Als je geen keukenboiler hebt en niet lang hoeft te wachten op warm water, volstaat het PRO3-VAQ reservoir. Als er alleen een koudwaterleiding naar de keuken loopt en/of je momenteel gebruik maakt van een keukenboiler, dan is de COMBI het meest geschikt. Als er zowel een koud als warm waterleiding naar de keuken loopt en je vindt dat je lang moet wachten op warm water, dan is de COMBI+ geschikt voor jou. Met Quooker kun je genieten van direct kokend water en bespaar je tijd en geld terwijl je het milieu ontlast.