Quooker

Quooker PRO3 Reservoir/boiler elektrisch

€594,00 incl. BTW
Artikelcode: PRO3
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Quooker PRO3 los reservoir

Met het PRO3-reservoir van Quooker heb je altijd 3 liter kokend water bij de hand, zonder lang te hoeven wachten op warm leidingwater. Dit reservoir is ideaal voor situaties waarin er geen keukenboiler in het keukenkastje staat. Het heeft een opwarmtijd van slechts 10 minuten, zodat je snel toegang hebt tot kokend water.

Quooker kokendwater reservoirs

De Quooker collectie biedt drie soorten reservoirs, elk geschikt voor verschillende situaties in de keuken. Naast de COMBI+ voor direct kokend en onbeperkt warm water, is er de PRO3-VAQ voor direct kokend water en de COMBI voor direct kokend én warm water. Alle reservoirs zijn voorzien van de gepatenteerde hoogvacuümisolatie.

Welk reservoir past bij jouw situatie?

  • Loopt er enkel een koud waterleiding naar de keuken en/of maak je momenteel gebruik van een keukenboiler? Dan is de COMBI het meest geschikt.
  • Lopen er zowel een koud als warm waterleiding naar de keuken en vind je dat je lang moet wachten op warm water? Dan is de COMBI+ geschikt voor jouw situatie. In dit geval levert de Quooker niet alleen kokend water, maar ook warm water totdat het warme water uit de leiding de juiste temperatuur heeft bereikt.

De afmetingen van het PRO3-reservoir zijn niet vermeld, maar het is compact genoeg om gemakkelijk in het keukenkastje te passen. Dit reservoir heeft een capaciteit van 3 liter en levert kokend water met een opwarmtijd van 10 minuten.