Quooker

Quooker Serviceset Rozet Flex Chroom

€19,58 incl. BTW
Artikelcode: ROZXCHR
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Kraanrozet voor Flex Quookerkraan

Met het kraanrozet voor de Flex Quookerkraan creëer je een naadloze afwerking van de kraan op je aanrechtblad. Het rozet is gemaakt van hoogwaardig chroom en wordt gebruikt in geval van een te groot, te klein of niet rond kraangat.

Het kraanrozet is speciaal ontworpen voor de Flex Quookerkraan van Quooker en zorgt voor een mooie en strakke afwerking van de kraan op het aanrechtblad. Het rozet is gemakkelijk te installeren en biedt de nodige flexibiliteit bij het plaatsen van de kraan.

Of je nu een nieuwe keuken installeert of je bestaande keuken wilt upgraden, het kraanrozet voor de Flex Quookerkraan biedt de perfecte oplossing voor een mooi afgewerkte kraan op je aanrechtblad. Het rozet is uitsluitend nodig in geval van een te groot, te klein of niet rond kraangat en voegt een professionele en elegante uitstraling toe aan je keuken.

Kortom, met het kraanrozet voor de Flex Quookerkraan zorg je voor een naadloze en strakke afwerking van je kraan op het aanrechtblad en voeg je een professionele uitstraling toe aan je keuken.