Solidline

Solidline Eco front draaideur 90*195 cm - Chroom - Helder glas - 6 mm - Chroom - Helder glas - 6 mm

€347,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Ontspan en geniet van een verfrissende douchesensatie met onze Eco front draaideur douchecabine!

Deze prachtige douchecabine combineert functionaliteit en stijl om een ??optimale douche-ervaring te bieden.

Kenmerken en Voordelen:

  • Chroomkleurige afwerking: Met zijn elegant chroomframe voegt onze douchecabine een vleugje luxe toe aan elke badkamerinrichting.
  • Helder glas: Het 6 mm dikke heldere glas zorgt voor maximale transparantie en creëert een ruimtelijk gevoel in uw douche.
  • Perfecte afmeting: Met een afmeting van 90*200 cm past deze douchecabine gemakkelijk in de meeste badkamers en biedt hij voldoende ruimte voor comfortabel douchen.
  • NANO Coating: Dankzij de NANO coating op het glas is de douchecabine eenvoudig schoon te maken en blijft hij langer vrij van kalkaanslag en vuil.

Gebruikerservaring:

Stap in een oase van rust en verfrissing met onze Eco front draaideur douchecabine. Met zijn ruime ontwerp en heldere glas creëert deze douchecabine een open en uitnodigende sfeer in uw badkamer. Geniet van een ontspannende douche-ervaring en laat de stress van de dag van u afglijden.

Dankzij de draaideur is deze douchecabine eenvoudig toegankelijk en biedt hij extra gemak tijdens het gebruik. Het stevige chroomframe zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur, zodat u nog vele jaren kunt genieten van uw douchecabine.

Onze Eco front draaideur douchecabine is ideaal voor zowel kleine als grote badkamers. Of u nu een compacte en praktische oplossing nodig hebt of wilt genieten van een luxe douche-ervaring, deze douchecabine voldoet aan al uw behoeften.

Maak uw badkamer compleet met onze Eco front draaideur douchecabine en creëer een stijlvolle en functionele ruimte waar u zich kunt ontspannen en verfrissen.