Solidline

Solidline Glasplaat Mira side panel - 100 - Rookglas

€319,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Zijwand voor je douchecabine - Glasplaat Mira side panel 100*200 cm SMOKED

Op zoek naar de perfecte zijwand voor je douchecabine? Dan is de glasplaat Mira side panel precies wat je zoekt! Met zijn moderne ontwerp en hoogwaardige materialen zal deze zijwand zeker indruk maken in jouw badkamer.

Kenmerken en Voordelen

  • Uniek Rookglas: Deze zijwand is gemaakt van 8 mm dik rookglas, wat zorgt voor een elegant en stijlvol uiterlijk in je badkamer.
  • NANO Coating: Het glas is behandeld met een NANO coating, waardoor vuil en kalk zich minder snel aan het oppervlak hechten. Dat betekent minder schoonmaakwerk voor jou!
  • Perfecte Afmetingen: Met een afmeting van 100*200 cm past deze zijwand perfect in de meeste standaard douchecabines.

Gebruikerservaring

Dagelijks genieten van een ontspannende douche is nog nooit zo stijlvol geweest! Met de glasplaat Mira side panel ervaar je een gevoel van luxe en comfort in je eigen badkamer. Het rookglas zorgt voor privacy en creëert een rustige en serene sfeer. De NANO coating maakt het schoonmaken een fluitje van een cent, zodat je meer tijd hebt om te genieten van je douchetijd. Deze zijwand is niet alleen functioneel, maar ook een esthetische meerwaarde voor je badkamer.

De glasplaat Mira side panel is geschikt voor zowel kleine als ruime badkamers. Of je nu een moderne of klassieke stijl hebt, deze zijwand past perfect bij elke interieurstijl. Creëer jouw eigen spa-ervaring thuis met de glasplaat Mira side panel!

Let op: Deze zijwand wordt geleverd zonder extra accessoires of montage-instructies. Zorg ervoor dat je de benodigde materialen en tools hebt voordat je begint met installeren.