Solidline

Solidline Aura zijwand - 88 - Chroom

€246,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Zijwand voor een stijlvolle en functionele douchecabine

Kenmerken en Voordelen:

  • Hoogwaardige materialen: De Aura zijwand is vervaardigd van duurzaam en stevig glas, met een dikte van 8 mm, voor optimale sterkte en veiligheid.
  • Helder en sprankelend glas: Geniet van een helder zicht en een stralende uitstraling in uw badkamer door het gebruik van hoogwaardig glas in de zijwand.
  • NANO Coating: Het glas is behandeld met een NANO Coating, waardoor waterdruppels en zeepresten moeiteloos van het oppervlak glijden. Dit vermindert schoonmaaktijd en houdt uw zijwand langer schoon en glanzend.
  • Perfecte pasvorm: De Aura zijwand is speciaal ontworpen om naadloos aan te sluiten op uw bestaande douchecabine, zodat u kunt genieten van een stijlvolle en uniforme uitstraling.
  • Eenvoudige installatie: Dankzij de gedetailleerde instructies en het meegeleverde montagemateriaal kunt u de zijwand eenvoudig zelf installeren, zonder de noodzaak van professionele hulp.

Verbeter uw doucheruimte en geniet van een unieke gebruikerservaring

Met de Aura zijwand kunt u uw doucheruimte transformeren in een oase van rust en ontspanning. Het elegante design en de hoogwaardige materialen zorgen voor een luxueuze uitstraling, terwijl de praktische voordelen ervoor zorgen dat u elke douchebeurt kunt waarderen.

De glazen zijwand creëert een gevoel van ruimtelijkheid en licht in uw badkamer, waardoor u een open en moderne sfeer kunt creëren. Daarnaast zorgt het heldere glas voor een optimale doorzichtigheid, zodat u kunt genieten van het uitzicht in uw doucheruimte.

Dankzij de NANO Coating blijft het glas langer schoon en vrij van vlekken. U hoeft zich geen zorgen te maken over hardnekkige waterdruppels of zeepresten die achterblijven op uw zijwand. Dit bespaart u waardevolle tijd bij het schoonmaken en verlengt de levensduur van het glas.

De Aura zijwand is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het strakke en minimalistische design past perfect bij elke badkamerstijl, van moderne tot klassieke interieurs. Kies voor een zijwand van Aura en voeg een vleugje elegantie toe aan uw dagelijkse doucheroutine.

Installeer de Aura zijwand eenvoudig zelf, zonder hulp van professionals. Met de meegeleverde instructies en montagemateriaal kunt u binnen no-time genieten van uw nieuwe douchecabine. Laat uzelf verwennen in uw eigen badkamer en creëer een comfortabele en luxueuze ervaring.

Maak van uw doucheruimte een plek om helemaal tot rust te komen met de Aura zijwand. Bestel vandaag nog en geniet van een stijlvolle en functionele toevoeging aan uw badkamer.