Solidline

Solidline Glasplaat Mira side panel - 90 - Helder glas

€223,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Zijwand: Glasplaat Mira side panel 90*200 cm

Upgrade uw badkamer met de prachtige glasplaat Mira zijwand. Deze zijwand heeft een moderne uitstraling en wordt geleverd met een indrukwekkend scala aan kenmerken en voordelen die uw douchecabine naar een hoger niveau tillen.

Kenmerken en Voordelen:

  • Premium kwaliteit glas: Deze zijwand is gemaakt van hoogwaardig, helder glas met een dikte van 8 mm. Het glas is duurzaam en stevig, waardoor het bestand is tegen dagelijks gebruik en langdurige schoonheid behoudt.
  • Perfecte afmeting: Met een afmeting van 90*200 cm past deze zijwand perfect in de meeste douchecabines en biedt voldoende ruimte om comfortabel te douchen.
  • Stijlvol design: Het minimalistische en strakke ontwerp van de zijwand zorgt voor een visuele aantrekkingskracht en past bij elke moderne badkamerinrichting.
  • NANO Coating: Het glas is behandeld met een NANO-coating die ervoor zorgt dat water en vuil gemakkelijker van het oppervlak afglijden, waardoor de zijwand eenvoudig schoon te houden is en er altijd als nieuw uitziet.
  • Eenvoudige installatie: De zijwand wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen en een gedetailleerde handleiding, waardoor de installatie een eenvoudig en probleemloos proces is.

Gebruikerservaring:

Met de glasplaat Mira zijwand transformeert u uw douchecabine tot een luxueuze oase. Het heldere glas zorgt voor een ruimtelijk gevoel en laat uw badkamer er fris en elegant uitzien.

Dankzij de hoogwaardige kwaliteit en de NANO-coating blijft de zijwand langer schoon en vrij van vlekken. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over een moeizame schoonmaakroutine.

De zijwand is ook zeer praktisch in gebruik. Het ruime formaat biedt voldoende bewegingsvrijheid tijdens het douchen, terwijl de eenvoudige installatie ervoor zorgt dat u snel kunt genieten van uw nieuwe en verbeterde douchecabine.

Met de glasplaat Mira zijwand haalt u niet alleen een kwaliteitsproduct in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw badkamer. Dompel uzelf onder in luxe en geniet van een heerlijke douchesensatie.