Solidline

Solidline Soft Close zijwand - 45 - Chroom - Helder glas

€209,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Maak van je douchecabine een oase van rust met de Soft Close zijwand

Transformeer je douchecabine in een plek van luxe en comfort met onze Soft Close zijwand. Deze zijwand is speciaal ontworpen om jouw douche-ervaring naar een hoger niveau te tillen. Met zijn prachtige chroomkleur, helder glas en dikke 8 mm glasdikte is deze zijwand de perfecte aanvulling op jouw moderne badkamer. De afmeting van 45*200 cm biedt voldoende ruimte om comfortabel te douchen.

Kenmerken en Voordelen:

  • Zacht sluitmechanisme: Geniet van de luxe van een geruisloze sluiting met het zachte sluitmechanisme van onze zijwand. Geen harde klappen meer, alleen rust en ontspanning.
  • NANO Coating: Het glas van de zijwand is voorzien van een NANO coating, waardoor water, zeep en vuil zich niet kunnen hechten. Dit maakt het schoonmaken van de zijwand een fluitje van een cent.
  • Stijlvol ontwerp: De chroomkleurige afwerking van de zijwand geeft je badkamer een moderne uitstraling. Het heldere glas zorgt voor een ruimtelijk gevoel en laat het natuurlijke licht door.
  • Duurzaamheid: De zijwand is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. Het dikke 8 mm glas garandeert stevigheid en duurzaamheid.

Gebruikerservaring:

Onze Soft Close zijwand is niet alleen functioneel, maar zorgt ook voor een unieke gebruikerservaring. Stel je voor dat je na een lange dag werken de douche instapt en de zijwand zachtjes sluit achter je. Het zachte sluitmechanisme zorgt voor een kalmerende en ontspannende ervaring, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over harde geluiden. Daarnaast bespaart de NANO coating je tijd en moeite bij het schoonmaken, zodat je meer tijd kunt besteden aan jezelf.

Deze zijwand is ontworpen voor gebruik in douchecabines en past perfect bij een moderne inrichting. Of je nu je badkamer aan het renoveren bent of gewoon een upgrade wilt, deze zijwand zal je niet teleurstellen. Bestel vandaag nog en maak van je dagelijkse douche een luxe ervaring!