Solidline

Solidline Soft Close zijwand - 60 - Chroom - Helder glas

€211,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Creëer Een Luxe Beleving Met Onze Soft Close Zijwand voor Een Schuifcabine

Kenmerken en Voordelen:

  • Zorgeloos en Geruisloos Sluiten: Geniet van een ultieme ontspanningservaring met onze Soft Close zijwand voor een schuifcabine. Met het geavanceerde Soft Close mechanisme sluit de zijwand altijd zacht en geruisloos, waardoor je geen last hebt van harde klappen of ongewenst geluid.
  • Stijlvol en Duurzaam Ontwerp: Deze zijwand is niet alleen functioneel, maar voegt ook een vleugje elegantie en stijl toe aan je badkamer. Met een robuuste constructie en een hoogwaardig chroom frame, biedt het niet alleen duurzaamheid, maar ook een verfijnde uitstraling.
  • Hoogwaardig Glas: De zijwand is uitgevoerd in helder glas van 8 mm dikte, wat zorgt voor een luxueuze uitstraling en een ruimtelijk gevoel geeft aan je douchecabine. Bovendien is het glas behandeld met NANO coating, waardoor het gemakkelijk schoon te houden is en kalk en vuil zich minder snel hechten.
  • Eenvoudige Installatie: Onze zijwand voor een schuifcabine wordt geleverd met alle benodigde montage-onderdelen en een duidelijke handleiding, zodat je het gemakkelijk zelf kunt installeren. Bespaar tijd en geld op een professionele installatie en geniet snel van je nieuwe zijwand.

Verbeter Je Doucheroutine en Geniet van Eindeloos Comfort

Met onze Soft Close zijwand voor een schuifcabine creëer je een luxe beleving in je eigen badkamer. Het stijlvolle ontwerp en de hoogwaardige materialen geven je douchecabine een modern en luxe uiterlijk, terwijl het Soft Close mechanisme zorgt voor een moeiteloze sluiting zonder geluidsoverlast.

Of je nu 's ochtends snel wilt douchen voordat je aan een drukke dag begint, of juist de tijd wilt nemen voor een ontspannende douche in de avond, je zult merken dat onze zijwand je doucheroutine aanzienlijk verbetert. Geen luide geluiden meer bij het sluiten van de deur en geen zorgen over beschadigingen aan de andere douchecabine-onderdelen door harde sluitingen.

Dankzij het hoogwaardige glas van 8 mm dikte en de NANO coating, is de zijwand ook gemakkelijk te onderhouden. Het glas blijft langer helder en schoon, waardoor je minder tijd hoeft te besteden aan schoonmaken en meer tijd kunt besteden aan ontspannen.

Met een afmeting van 60*200 cm past deze zijwand perfect in de meeste standaard douchecabines en is het een ideale keuze voor zowel kleine als grote badkamers. Het chrome frame voegt een vleugje glans toe aan je badkamerinterieur en geeft een moderne uitstraling.

Kortom, onze Soft Close zijwand voor een schuifcabine is niet alleen een praktisch product, maar ook een luxe toevoeging aan je badkamer. Bestel vandaag nog en geniet binnenkort van een ultieme doucheroutine met ongekend comfort.