Solidline

Solidline Clear Roller zijwand - 90 - Chroom - Helder glas

€254,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Zijwand voor een Schuifcabine: Voeg Stijl en Functionaliteit toe aan je Douche

Kenmerken en Voordelen

  • Stijlvol design: De Clear Roller zijwand voegt direct een vleugje elegantie toe aan je badkamerinterieur. Met zijn strakke lijnen en moderne uitstraling past deze zijwand perfect bij elke schuifcabine.
  • Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardig 8 mm dik glas, biedt deze zijwand uitstekende duurzaamheid en langdurige prestaties. Geniet van je douche-ervaring zonder je zorgen te maken over beschadigingen of krassen.
  • NANO Coating voor gemakkelijk onderhoud: De NANO Coating op het glas zorgt voor een glad oppervlak, waardoor water en zeepresten moeiteloos kunnen worden afgeveegd. Maak je nooit meer zorgen over lastige schoonmaakklussen.
  • Optimale privacy: Met het heldere glas van deze zijwand geniet je van voldoende privacy terwijl je toch een gevoel van ruimte behoudt. Creëer een intieme en ontspannende douche-ervaring.

Een Luxueuze Gebruikerservaring

Met de Clear Roller zijwand voor een schuifcabine creëer je een luxueuze douche-ervaring bij jou thuis. Stel je voor dat je elke ochtend de dag begint in een elegant en goed ontworpen doucheomgeving.

De duurzame constructie van dit product, samen met het heldere glas, geeft je het gevoel dat je in een spa bent. Het glas is eenvoudig schoon te maken dankzij de NANO Coating, waardoor je meer tijd hebt om te genieten van je douche.

Met een afmeting van 90*200 cm past de Clear Roller zijwand perfect in de meeste badkamers en biedt hij voldoende ruimte om comfortabel te douchen. Daarnaast is deze zijwand verkrijgbaar in een stijlvolle chroomkleur, waardoor hij naadloos aansluit bij de rest van je badkamerinrichting.

Of je nu je bestaande schuifcabine wilt upgraden of een nieuwe badkamer aan het ontwerpen bent, de Clear Roller zijwand is de perfecte keuze voor zowel stijl als functionaliteit.

Voor een elegante douche-ervaring die je elke dag inspireert, kies je voor de Clear Roller zijwand voor een schuifcabine. Voeg stijl, duurzaamheid en gebruiksgemak toe aan je badkamer met dit hoogwaardige product.