Solidline

Solidline Soft Close zijwand - 70 - Chroom - Helder glas

€217,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Upgrade je douchecabine met de Soft Close zijwand

Met de Soft Close zijwand geef je je douchecabine een stijlvolle en functionele upgrade. Deze zijwand is speciaal ontworpen voor schuifcabines en staat garant voor een uitzonderlijke gebruikerservaring. Met zijn hoogwaardige materialen en slimme eigenschappen tilt deze zijwand je douchecabine naar een hoger niveau van comfort en gemak.

Kenmerken en Voordelen

  • Soft Close mechanisme: Deze zijwand is voorzien van een innovatief Soft Close mechanisme, waardoor de deur van de zijwand zachtjes en geruisloos sluit. Geen harde klappen meer en geen zorgen over beschadiging van de douchecabine.
  • Sterk 8 mm glas: Het glas van deze zijwand is 8 mm dik, waardoor het duurzaam en bestand is tegen dagelijks gebruik. Het biedt niet alleen een veilige douchecabine-ervaring, maar zorgt ook voor een helder en transparant uiterlijk.
  • NANO Coating: De zijwand is behandeld met NANO Coating, wat betekent dat het glas water- en vuilafstotend is. Dit maakt het schoonmaken een stuk eenvoudiger en verlengt de levensduur van de zijwand.
  • Maatwerk: De zijwand heeft een afmeting van 70 x 200 cm, waardoor hij geschikt is voor veel standaard douchecabines. Zo kun je genieten van een perfect passende zijwand in jouw badkamer.

Gebruikerservaring

Met de Soft Close zijwand haal je een stukje luxe in huis. Het Soft Close mechanisme zorgt voor een subtiele en geruisloze sluiting, waardoor je douchecabine een gevoel van elegantie en rust uitstraalt. Het sterke 8 mm glas beschermt je tegen spetters en biedt een veilige omgeving voor een ontspannen douche-ervaring. Daarnaast zorgt de NANO Coating ervoor dat je minder tijd en moeite hoeft te besteden aan het schoonmaken van de zijwand. Gewoon even afnemen en hij ziet er weer als nieuw uit!

Deze zijwand is eenvoudig te installeren en past perfect bij bestaande douchecabines. Of je nu een moderne of klassieke badkamer hebt, de Soft Close zijwand past moeiteloos in elke interieurstijl. Verwen jezelf met deze hoogwaardige zijwand en transformeer je douchecabine tot een oase van comfort en stijl.