Solidline

Solidline Aura zijwand - 90 - Geborsteld RVS

€294,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Aura zijwand 90*200 cm Geborsteld RVS

De Aura zijwand 90*200 cm Geborsteld RVS is een essentieel onderdeel voor het creëren van een moderne en stijlvolle doucheruimte. Deze zijwand is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van veeleisende klanten die op zoek zijn naar degelijkheid, esthetiek en functionaliteit.

Kenmerken en Voordelen:

  • Duurzame constructie: De zijwand is gemaakt van hoogwaardig geborsteld RVS, waardoor hij bestand is tegen slijtage en corrosie. Dit zorgt voor een langdurige en probleemloze gebruikerservaring.
  • Kristalhelder glas: Het zijwandpaneel is gemaakt van helder glas van 8 mm dikte, waardoor het niet alleen stevig en betrouwbaar is, maar ook een elegante uitstraling heeft. De glazen panelen laten het licht door en creëren een ruimtelijk gevoel in de doucheruimte.
  • Eenvoudige installatie: Met de meegeleverde montagehandleiding en het benodigde montagemateriaal is de installatie van de zijwand een eenvoudig en probleemloos proces. Zelfs als je geen ervaring hebt met het monteren van douchecabines, zal het je verbazen hoe vlot de installatie verloopt.
  • NANO Coating: Het zijwandglas is behandeld met een NANO coating, die water en vuil afstoot. Dit maakt het schoonmaken van de zijwand een fluitje van een cent, waardoor je meer tijd hebt om van je douche-ervaring te genieten.

Gebruikerservaring:

Met de Aura zijwand 90*200 cm Geborsteld RVS haal je niet alleen een praktische doucheruimte in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je badkamerinterieur. De zijwand biedt maximale functionaliteit en creëert een gevoel van luxe en comfort. Je zult versteld staan van de hoogwaardige kwaliteit en het moderne design.

De zijwand is perfect geschikt voor zowel kleine als grote badkamers en past moeiteloos in elke interieurstijl. Of je nu een moderne, minimalistische badkamer hebt of juist een klassiekere stijl verkiest, de Aura zijwand voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte.

Met zijn duurzaamheid en uitstekende afwerking biedt de Aura zijwand een blijvende investering waar je dagelijks van kunt genieten. Ervaar de ultieme doucheruimte met deze hoogwaardige zijwand.