Solidline

Solidline Aura zijwand - 80 - Mat Zwart

€283,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Aura Black Edition Zijwand - Creëer een moderne en stijlvolle badkamer

Kenmerken en Voordelen:

  • Mat zwarte kleur voor een elegante uitstraling
  • Helder glas voor een helder en ruimtelijk gevoel
  • 8 mm dik glas voor duurzaamheid en veiligheid
  • Perfecte afmeting van 80*200 cm voor verschillende badkamers
  • Behandeld met NANO Coating voor eenvoudig onderhoud

De Aura Black Edition zijwand is de perfecte aanvulling op elke moderne badkamer. Met zijn mat zwarte kleur voegt deze zijwand een vleugje elegantie en stijl toe aan je doucheruimte. Het heldere glas zorgt voor een ruimtelijk gevoel en laat het licht vrij doorstromen, waardoor je badkamer er groter en lichter uitziet.

Met een dikte van 8 mm is het glas van deze zijwand stevig en duurzaam. Je kunt dus genieten van gemoedsrust, wetende dat je een product van hoge kwaliteit hebt. De perfecte afmeting van 80*200 cm past gemakkelijk in verschillende badkamers, of je nu een kleine en knusse ruimte hebt of een ruime en luxe badkamer.

Wat deze zijwand echt speciaal maakt, is de NANO Coating behandeling. Dankzij deze coating is het glas gemakkelijk schoon te maken en blijft het langer vrij van vlekken en kalkaanslag. Je hoeft je geen zorgen te maken over ingewikkelde onderhoudsprocessen, want met een paar eenvoudige stappen houd je het glas in perfecte staat.

Gebruikerservaring:

De Aura Black Edition zijwand biedt niet alleen een prachtig design, maar ook een geweldige gebruikerservaring. Stap de doucheruimte binnen en voel je meteen ontspannen en verfrist. Geniet van de ruimtelijkheid en het comfort die deze zijwand biedt terwijl je de dagelijkse stress wegspoelt.

Deze zijwand is veelzijdig in gebruik en past perfect bij verschillende douchecabines. Of je nu een inloopdouche hebt of een complete douchecabine, de Aura Black Edition zijwand zorgt voor een naadloze integratie en geeft je badkamer een verfijnde uitstraling.

Upgrade je badkamer met de Aura Black Edition zijwand en geniet van de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en gebruiksgemak. Creëer een badkamer waar je elke dag van zult genieten en waar je tot rust kunt komen.