Solidline

Solidline Clear Roller zijwand 80*200 cm - Mat zwart - Helder glas - 8 mm - Mat zwart - Helder glas - 8 mm

€308,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Prachtige Clear Roller Black Edition zijwand - Een elegante toevoeging aan jouw douchecabine

Kenmerken en Voordelen:

  • Mat Zwart: Deze zijwand heeft een stijlvolle mat zwarte afwerking die een moderne uitstraling geeft aan jouw badkamer.
  • Helder glas: Het 8 mm dikke heldere glas zorgt voor een helder en transparant uitzicht, waardoor jouw badkamer ruimer en lichter lijkt.
  • NANO Coating: De zijwand is behandeld met een NANO coating, waardoor water en vuil moeiteloos van het glas glijden. Hierdoor is de zijwand gemakkelijk schoon te maken en behoudt het zijn glans.
  • Duurzame constructie: De zijwand is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een stevige constructie, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijkse belastingen.

Gebruikerservaring:

Met deze Clear Roller Black Edition zijwand creëer je een luxueuze en moderne uitstraling in jouw badkamer. Het mat zwarte frame voegt een vleugje elegantie toe, terwijl het heldere glas een gevoel van ruimte en licht geeft. De zijwand is perfect voor het afschermen van jouw douchecabine, waardoor je kunt genieten van een ontspannen en comfortabele douche-ervaring.

Dankzij de NANO Coating is het glas van deze zijwand altijd glanzend en gemakkelijk schoon te maken. Water en vuil hechten zich niet aan het oppervlak en kunnen eenvoudig worden afgeveegd, waardoor je weinig tijd hoeft te besteden aan schoonmaken. Bovendien zorgt de duurzame constructie van de zijwand ervoor dat hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik.

Deze zijwand heeft een afmeting van 80*200 cm en kan eenvoudig worden geïnstalleerd in jouw bestaande douchecabine. Het hoogwaardige design en de strakke afwerking maken van deze zijwand een perfecte keuze voor iedereen die streeft naar kwaliteit en comfort in hun badkamer.

Upgrade jouw badkamer met de Clear Roller Black Edition zijwand en creëer een oase van rust en luxe waar je elke dag van kunt genieten. Bestel nu en ervaar de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!