Solidline

Solidline Soft Close zijwand - 90 - Chroom - Helder glas

€238,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Maak jouw douchecabine compleet met de Soft Close zijwand 90*200 cm

Een perfecte aanvulling op jouw douchecabine

  • Gemaakt om indruk te maken: Met een elegant ontwerp en hoogwaardige materialen, zal de Soft Close zijwand jouw douchecabine naar een hoger niveau tillen. Het chroomkleurige frame geeft een moderne uitstraling aan elke badkamer.
  • Duurzaam glas: Met een dikte van 8 mm is het heldere glas van de zijwand stevig en duurzaam. Het biedt niet alleen bescherming tegen water, maar creëert ook een ruimtelijk gevoel in jouw doucheruimte.
  • Geruisloze sluiting: Dankzij de ingebouwde soft close-functie sluit de zijwand langzaam en geruisloos. Dit zorgt voor een rustgevende en veilige gebruikservaring zonder plotselinge geluiden of schokken.
  • Eenvoudige installatie: De zijwand wordt geleverd met alles wat je nodig hebt voor een snelle en moeiteloze installatie. Met de meegeleverde handleiding en bevestigingsmaterialen kun je binnen de kortste keren genieten van jouw nieuwe schuifcabine zijwand.

Verbeter jouw doucheruimte met de Soft Close Zijwand voor een schuifcabine

Met de Soft Close zijwand wordt jouw douchecabine een oase van rust en luxe. Het heldere glas laat volop natuurlijk licht door, waardoor je een ontspannen en verfrissende douchervaring zult hebben. De zijwand is perfect voor zowel kleine als grote badkamers en biedt een praktische oplossing om spatwater te voorkomen.

Dankzij de soft close-functie hoef je je geen zorgen te maken over harde sluitingen. De zijwand sluit zachtjes en veilig, waardoor je jouw doucheruimte zonder enige verstoring kunt gebruiken. Het chroomkleurige frame zorgt voor een stijlvolle uitstraling en past perfect bij elke moderne badkamerinrichting.

De Soft Close zijwand voor een schuifcabine is ontworpen met jouw comfort en gemak in gedachten. Geniet van een ongestoorde douche-ervaring en voeg een vleugje elegantie toe aan jouw badkamer. Bestel nu en maak jouw douchecabine compleet!