Solidline

Solidline Clear Roller zijwand - 80 - Chroom - Helder glas

€242,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Zijwand voor een schuifcabine: Transparantie en functionaliteit in één

Met de Clear Roller zijwand 80*200 cm krijgt uw schuifcabine een upgrade naar een nieuw niveau van luxe en comfort. Deze zijwand, met zijn prachtige chroomkleur en helder glas, tilt uw douchecabine naar een geheel nieuwe dimensie.

Kenmerken en Voordelen:

  • Transparantie: Het heldere glas zorgt voor een open en ruimtelijk gevoel in uw douchecabine. Hierdoor lijkt uw badkamer groter en lichter, en geniet u van een optimaal gevoel van vrijheid tijdens het douchen.
  • Duurzaamheid: Het 8 mm dikke glas van de zijwand is gemaakt om lang mee te gaan. Het is bestand tegen dagelijkse slijtage en biedt uitstekende bescherming tegen krassen en stoten.
  • Stijlvol design: Met zijn chroomkleurige afwerking past deze zijwand naadloos in elke moderne badkamerstijl. Het strakke en minimalistische ontwerp geeft uw douchecabine een eigentijdse uitstraling.
  • Eenvoudige installatie: Dankzij het handige rollermechanisme kan de zijwand moeiteloos worden geïnstalleerd. U heeft geen speciale vaardigheden of gereedschap nodig. Binnen korte tijd kunt u genieten van uw vernieuwde douchecabine.
  • Behandeling glas: De zijwand is voorzien van een NANO coating, waardoor het glas waterafstotend en eenvoudig schoon te maken is. Dit bespaart u kostbare tijd en moeite bij het schoonmaken van uw douchecabine.

Gebruikerservaring:

Stelt u zich eens voor: het gevoel van rust en ontspanning wanneer u de douche betreedt en wordt begroet door de stralende helderheid van uw nieuwe zijwand. Uw badkamer transformeert in een oase van comfort en stilte, waar u kunt ontsnappen aan de dagelijkse stress. Deze zijwand maakt uw douche-ervaring elegant en moeiteloos.

Daarnaast biedt de zijwand praktische voordelen. Het transparante glas laat u altijd een oogje in het zeil houden op uw omgeving terwijl u doucht. Bovendien is de zijwand eenvoudig schoon te maken en te onderhouden, waardoor u meer tijd heeft om te genieten van uw douche-ervaring.

Of u nu een kleine badkamer heeft die behoefte heeft aan extra licht, of een grote badkamer die de finishing touch nodig heeft, deze zijwand voegt een vleugje luxe en elegantie toe aan elke douchecabine. Ervaar het zelf en geniet van het ultieme comfort en de verfijnde stijl van de Clear Roller zijwand 80*200 cm.